Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetni rdeči hibiskus 135 cm

Popust
41 %
Originalno
170 €
Samo danes
99,90 € z DPH
81,89 € brez DDV
84 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Hibiskus je rod višjih dvodomnih rastlin iz družine Slezová. So lesnate rastline in zelišča z vpadljivimi cvetovi, razširjena v tropih in subtropih sveta. Nekatere vrste se uporabljajo kot okrasne rastline, pa tudi kot hrana - sirski hibiskus, sudanski hibiskus, užitni hibiskus, v tekstilni industriji ali v tesarstvu.

Pojav

Rod Hibiscus vključuje več kot 200 vrst in je razširjen v tropih in subtropih, vendar ga najdemo po vsem svetu. V Slovaški republiki je predstavljena tridelna vrsta hibiskusa, ki le redko in začasno posega predvsem kot poljski plevel. Poleg te vrste sta v južni Evropi še dve avtohtoni vrsti: močvirni hibiskus in lipov hibiskus sta velik grm do dreves z obale Tihega in Indijskega oceana. Danes raste kot udomačeno drevo na tropskih obalah po vsem svetu.

Parametri

Naše umetno rdeče drevo hibiskusa je visoko 135 cm , vključno z lončkom za rože. Sestavljeno je iz enega debla, ki je izdelano iz visoko kakovostnega plastičnega materiala. Na tem steblu so manjša stebla in na njih realistično listje. Ima temno zelene liste v številu 552 kosov. Naše lepo drevo dopolnjujejo čudoviti rdeči cvetovi, ki se ne razlikujejo od živih in tvorijo krono lepote hibiskusa kot celote. Naš hibiskus je dobavljen tudi s plastičnim cvetličnim loncem s premerom 20,32 cm , katerega površina je prekrita z dekorativno ekspandirano glino.

Lokacija

Nekaj rastlin je tako vpadljivih kot ti hibiskusi. Torej, če morate oživiti notranjost , potem je naš hibiskus prava izbira. Zaradi dejstva, da je narejen iz kakovostnih materialov, se skoraj ne razlikuje od živega hibiskusa in vam bo tako prinesel "košček narave" tudi na najtemnejšem mestu v stanovanju ali hiši.

Tako lepo drevo ne bo manjkalo v vaši hiši ali stanovanju in bo notranjost preplavilo s svetlimi barvami.

Kombinacije

Hibiskus je lepo cvetoče drevo, ki ne potrebuje spremljevalca. Lepo lahko izstopa v prostoru in sam. Se pa dobro razume, na primer z "zimzelenimi" drevesi v naši ponudbi, kot je npr Dífenbachia , Zamiokulkas , Kolokazia , Monstera ali Filodendron . Ne pozabite pa na cvetlični lonec, ki je tudi sestavni del te rastline. Priporočamo cvetlične lončke RATTOLA ali MATUBA, ki so kot nalašč za hibiskus. V naši ponudbi na strani boste našli velik izbor teh in drugih cvetličnih loncev.

Parametri

Koda izdelka 20024
Višina 135 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Premer 30 cm
Višina vstavka 15 cm
Premer vložka 19.42 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Dolžina veje 33 cm
Širina listov 7 cm
Dolžina listov 11 cm
Število listov 552 ks
Listni material plastika
Širina rože 11 cm
Dolžina cvetja 8 cm
Barva debla / stebla rjav
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Barva cvetja rdeča
Barva brstov rdeča
Višina debla / stebla 30 cm
UV zaščita ne
Vstavi barvo Črna

Ocene

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 vrednotenje