Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetno drevo Heliconia 140 cm

Popust
40 %
Originalno
88 €
Samo danes
52,90 € z DPH
43,36 € brez DDV
99 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Njegova višina je od 0,45 m do 10 m. V notranjosti običajno ne presega višine 1 m. Heliconia ima velike ovalne liste s čudovito temno zeleno barvo. Cvetovi se pojavijo na navpičnih steblih, kar rastlini doda privlačnost. Cvetovi so različnih barv. Cveti od marca do oktobra. Imenujejo ga tudi kraljica tropskih gozdov ali pa ga imenujejo najprivlačnejša tropska roža.

Pojav

Prihaja iz Južne Amerike. Raste na havajskem arhipelagu v tropskih deževnih gozdovih Srednje in Južne Amerike. Obstaja veliko barvnih variant in še več barvnih kombinacij, približno 200 vrst. Spadajo v družino banan in jih oprašujejo kolibri ter tako zagotavljajo obilne zaloge hrane.

Parametri

Naše umetno drevo Heliconia je visoko 140 cm, vključno z osnovnim plastičnim loncem. Ima 5 sevov, ki so izdelani iz plastike. Na voljo je v osnovni plastični lončnici s premerom 17,78 cm . Površina osnovnega cvetličnega lonca je prekrita z imitacijo mahu za še bolj naraven učinek. Material listov je plastičen, vendar so listi na otip živi. Število listov je 18 kosov. Cvet naše Helikonije je lepe rumeno-zelene barve.

Lokacija

Umetno drevo Heliconia je zasnovano za notranjost . Zaradi edinstvene zasnove bo idealen dodatek za vaš dom , pisarno ali kirurgijo . Primeren je povsod, kjer ni dovolj svetlobe za živo rastlino. Vsaka notranjost je posebna in diha prijeten eksotičen značaj in občutek dobrega počutja kot na počitnicah.

Kombinacija

Priporočamo kombiniranje helikonije z različnimi vrstami trave, palmo Areca ali bambusom .

Vse te rastline najdete v naši ponudbi. Vendar pa bo najbolje izstopal kot ločena roža v vaši notranjosti. Zelo lepo deluje v klasičnih vrstah cvetličnih loncev, ki jih boste našli tudi v naši ponudbi, pa naj se odločite za enobarvne cvetlične lončke ali večbarvne lončke. Lonček za rože iz slame daje bolj eksotičen dizajn, kar še bolj poudarja njegov naravni značaj.

Parametri

Koda izdelka 20068
Višina 140 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 14 cm
Premer vložka 17.6 cm
Število stebel / stebel 5 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 37 cm
Višina listov 50 cm
Širina listov 10 cm
Število listov 18 ks
Listni material plastika
Širina rože 21 cm
Število cvetov 1 ks
Barva debla / stebla rjav
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Barva cvetja rumeno-zelena
Višina debla / stebla 15 cm
Višina cvetja 22 cm
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!