Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetno drevo Colocasia, cvetoče 140 cm

Popust
39 %
Originalno
130 €
Samo danes
79,90 € z DPH
65,49 € brez DDV
35 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Colocasia je rod cvetočih rastlin iz družine Araceae.

So zelnate trajnice z veliko korenino na površini zemlje ali tik pod njo. Ti listi so veliki do zelo veliki v obliki puščice. Rastlina, ki jo mnogi poznajo tudi kot slonovo uho, je dobila ime po listih, ki imajo obliko velikega ušesa ali ščita. Rastlina se razmnožuje večinoma z koreniki, gomolji, tvori pa tudi "grozde dveh do petih dišečih socvetij v pazduhah listov". Tako kot drugi člani družine tudi rastlina vsebuje dražila, ki povzročajo hudo draženje ustnic, ust in grla.

Pojav

Prvotno iz jugovzhodne Azije in indijske podceline. Nekatere vrste se obilno gojijo in naturalizirajo v drugih tropskih in subtropskih regijah. Ocenjuje se, da je bila Kolokazija gojena v vlažni tropski Indiji že 5000 let pred našim štetjem. Nadaljeval se je zahodno od Indije do starega Egipta, kasneje pa so ga grški in rimski zgodovinarji opisali kot pomemben pridelek. Nekatere vrste rastejo v tropih sveta. Kolokacija najpogosteje raste v podrasti vlažnih tropskih in subtropskih gozdov. Iščejo precej ohlapno vegetacijo in pogosto rastejo ob vodotokih v delni senci.

Parametri

Naše umetno cvetoče drevo Colocasia je visoko 140 cm , vključno z lončkom za rože. Premer osnovnega plastičnega cvetličnega lonca je 17,78 cm. Sestavljen je iz treh umetnih debel zelene barve, 13 umetnih zelenih listov, ki so resnični na otip. Poleg tega vsebuje en bel cvet in dva rdeča ploda. Ker material, iz katerega je to drevo, ne vsebuje UV -zaščite, je Colocasia namenjena predvsem za notranjo uporabo.

Lokacija

Naše lepo umetno drevo je idealen dodatek vašemu domu ali pisarni . Primeren je povsod, kjer želite imeti malo zelenja in kjer razmere niso primerne za žive rastline, bodisi zaradi pomanjkanja svetlobe ali nege zanje. Ko izberete pravo mesto, bo njegova višina prinesla trope neposredno v vašo sobo . Ustrezala bo skoraj vsakemu slogu notranjosti.

Je enostaven za uporabo in zagotavlja dolgo življenjsko dobo - vse brez vzdrževanja.

Kombinacije

Calokazia je eksotično drevo, ki ne potrebuje spremljevalca. Če pa ga želimo združiti z drugimi rastlinami, je vsestranski.

Priporočamo, da ga kombinirate z različnimi različicami družine Araceae, kot so: Anthurium, Allocasia ali Calla , s katerimi ustvarja popolnoma harmonično notranjost .

Priporočamo, da ga postavite v okrasno cvetlično posodo, ki jo lahko naročite tudi ločeno pri nas.

 

Parametri

Koda izdelka 20047
Višina 140 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 15 cm
Premer vložka 17.9 cm
Število stebel / stebel 3 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 65 cm
Število vej 20 ks
Višina listov 40 cm
Širina listov 30 cm
Število listov 13 ks
Listni material plastika
Število brstov 2 ks
Barva debla / stebla zelena, rjav
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Barva ploda rdeča
Barva brstov zelena
Višina debla / stebla 24 cm
UV zaščita ne
Premer stebla / stebla 17 cm
Vstavi barvo Črna
Število plodov 2 ks

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!