Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetno drevo Wisteria vijolično 150 cm

Popust
41 %
Originalno
170 €
Samo danes
99,90 € z DPH
81,89 € brez DDV
1 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Glicinija je lesnata, hitro rastoča Liana z veliko težo, ki nima vitic in ne more brez trdne podpore. Običajno se uporablja za sajenje v bližini dreves in teras, kjer se popularno »opraska«. Ovija okoli nosilca v smeri urinega kazalca, desno. Glicinija zraste do višine 7,5 metra in več. Cveti od maja do junija , cvetovi so metuljčasti in tvorijo impresivne previsne grozde, dolge do 50 cm v beli, rožnati ali vijolični barvi. Rože v grozdih se odprejo naenkrat in ustvarijo zelo impresivno podobo. Cvetovi so sestavljeni iz petozobe čaške, ščita in čolna. Tudi po cvetenju ne izgubi privlačnosti. Njegovi mladi svetlo zeleni listi lepo visijo na tleh. Wisteria so močna plezalna drevesa z različno uporabo na vrtu. Je odporen proti zmrzali in listavec (novembra). Vsi deli rastline in večina semen vsebujejo strupeni glikozid Wisterin. Tudi poraba dveh do treh semen ima lahko resne posledice za otroke.

Pojav

Izvira iz ZDA, v Evropi ga gojijo od leta 1816, najbolj razširjen pa je na Japonskem , Kitajskem in v Koreji . Botanik Thomas Nuttall je dejal, da je družino Wisteria poimenoval v spomin na ameriškega zdravnika in anatoma Casparja Wistara. V naših vrtovih običajno gojimo dve vrsti: kitajsko in japonsko. Zaradi svoje slavne sposobnosti preživetja, dolgoživosti, nežnih cvetličnih slapov in prodornega vonja je najbolj privlačna plezalna Liana. Glicinija daje vrtu romantično vzdušje in tako osvoji srca novih ljubiteljev cvetja. Odporen je tudi na dvajset stopinj zmrzali, zato je v naših krajih precej priljubljen.

Wisteria ima rad sončno lego, dobro zaščiteno pred vetrom. Zahteva redno in radikalno rezanje.

Parametri

Naša umetna glicinija je visoka 150 cm , vključno z osnovnim plastičnim loncem . Premer osnovnega cvetličnega lonca je 17,78 cm . Površina umetnega substrata je prekrita z imitacijo mahu. Glicinija je videti zelo realistična zahvaljujoč deblu, ki je iz naravnega lesa , njeni listi so podrobno obdelani in izdelani iz kakovostnega tekstila.

Lokacija

Umetno drevo Wisteria je namenjeno notranjosti . S svojim romantičnim videzom ne bo pritegnil pozornosti niti enega gosta ali stranke. Glicinijo lahko postavite v avlo hotela , v nakupovalno središče , v predsobo gledališča . Primeren je za različne prizore, povečuje estetsko raven okolja . Umetno drevo je odlična alternativa živim drevesom povsod, kjer ne rastejo ali kjer je oskrba nemogoča.

Kombinacije

S svojo lepoto in veličino je glicinija kraljica cvetočih dreves. Zato je dovolj bogat kot okras. Če pa želite ustvariti prijetno dekoracijo, ne oklevajte in posegnite po Ficusu ali Lovorju . V tej kombinaciji boste ustvarili oazo miru in naredili vaše domače ali delovno okolje prijetnejše. Na naši spletni strani boste našli vse omenjene izdelke, tudi okrasne cvetlične lončke , ki jim lahko dodate rastline, da ustvarite še bolj okusno in sodobno dekoracijo točno po vaših zamislih.

Parametri

Koda izdelka 20025
Višina 150 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 15 cm
Premer vložka 17.2 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla les
Višina listov 7.5 cm
Širina listov 2 cm
Listni material tekstila
Barva debla / stebla rjav
Barva listov zelena
Barva cvetja vijolična
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!