Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetni kaktus 52 cm

Popust
15 %
Originalno
47 €
Samo danes
39,90 € z DPH
32,70 € brez DDV
259 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Kaktusi so družina cvetočih dvokaličnic. Kaktusi so rastline, prilagojene na dolga sušna obdobja v puščavskih razmerah. So sočne rastline – ko imajo dostop do vode, jo shranijo v puste dele telesa, ki so običajno reducirani na steblo. Njihove iglice so preoblikovani listi, ki so bili zmanjšani zaradi varčevanja z vodo. Njihovi cvetovi so lahko veliki od 1 cm do 30 cm in so običajno rdeči, rumeni, oranžni ali vijolični. Niso zahtevne za rast, so zelo trpežne in dolgotrajne, predvsem pa lahko očarajo s svojo nenavadno lepoto. Mnogi kaktusi lepo cvetijo spomladi in poleti, večina pa jih gojijo zaradi izjemnih mesnatih stebel in trnov.

Pojav

Čeprav je danes znanih veliko vrst, imajo vse skupen izvor v Ameriki. Domneva se, da so svojo pot začeli pred 80 milijoni let, takrat pa bi bil ta del sveta videti kot deviški gozd. Podnebje je moralo biti toplo, brez zmrzali in vlažno, ker so bile razmere ugodne, so lahko imeli listje. Ko so padavine upadale, so se razvile. Listi so se spremenili v trnje in naloga dihanja je padla na steblo oziroma mesnato telo, ki je klorofil postal zelen. V pravih puščavah, kot je Sahara, najdemo le nekaj vrst kaktusov, na območjih s polpuščavskim značajem pa je pojavljanje kaktusov ogromno. Takšna območja lahko najdemo v Južni Afriki, na Madagaskarju, Mehiki ali Južni Ameriki. Evropa in Azija sta revnejši s kaktusi, vendar so se uvoženi kaktusi razširili v sredozemske države.

Parametri

Naš umetni kaktus je visok 53 cm, vključno s cvetličnim lončkom. Sestavljen je iz 5 čudovitih zelenih stebel, ki so izdelana iz PU materiala in se ne razlikujejo od originala. Dostavlja se v palstnem loncu, ki je visok 13 cm in premer 14 cm. Zasnovan je za notranjost.

Lokacija

Umetni kaktus je mišljen kot primeren dodatek dnevni sobi ali delovni sobi. Ustvarite okraske s kaktusi. Postavite ga na okensko polico, polico, jedilno mizo ali celo mizo. Lepo bo izstopal ob računalniku in vaši mizi dal malce svež videz. Ker je Cactus trenutno zelo moderen, ga uporabljajo tudi arhitekti za dokončanje prostora. Podrobna predelava čudovitih stebel v značilni obliki in reliefu bo pritegnila oči, kamor koli postavite kaktus.

Kombinacije

Kaktus lahko popolnoma izstopa sam po sebi. Zelo dobro se lahko kombinira z drugimi kaktusi in sukulenti, katerih pestro ponudbo najdete na naši spletni strani. V posamezne lončke poljubne velikosti in barve lahko postavite kaktuse različnih velikosti in oblik. Za še bolj zanimiv učinek lahko uporabite dekorativni material. Tako boste ustvarili zanimivo dekoracijo, ki bo trajala več desetletij.

Parametri

Koda izdelka 20265
Višina 41 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 13 cm
Premer vložka 14 cm
Vstavite material plastika
Število stebel / stebel 5 ks
Barva debla / stebla zelena
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!