Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetni kaktus 69 cm

Popust
11 %
Originalno
65 €
Samo danes
57,90 € z DPH
47,46 € brez DDV
238 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Kaktusi so družina cvetočih dvokaličnic. Kaktusi so rastline, prilagojene na dolga sušna obdobja v puščavskih razmerah. So sočne rastline – ko imajo dostop do vode, jo shranijo v pustnih delih telesa, ki so običajno reducirani le na steblo. Njihove iglice so preoblikovani listi, ki so bili zmanjšani zaradi varčevanja z vodo. Njihovi cvetovi so lahko veliki od 1 cm do 30 cm in so običajno rdeči, rumeni, oranžni ali vijolični. Niso zahtevne za rast, so zelo trpežne in dolgotrajne, predvsem pa lahko očarajo s svojo nenavadno lepoto. Mnogi kaktusi lepo cvetijo spomladi in poleti, večina pa jih gojijo zaradi izjemnih mesnatih stebel in trnov.

Pojav

Čeprav je danes znanih veliko vrst kaktusov, imajo vsi skupen izvor v Ameriki. Domneva se, da so svojo pot začeli pred 80 milijoni let, takrat pa bi bil ta del sveta videti kot deviški gozd. Podnebje je moralo biti toplo, brez zmrzali in vlažno, ker so bile razmere ugodne, so lahko imeli listje. Ko so padavine upadale, so se razvile. Listi so se spremenili v trnje in naloga dihanja je padla na steblo oziroma mesnato telo, ki je klorofil postal zelen. V pravih puščavah, kot je Sahara, najdemo le nekaj vrst kaktusov. Območje kaktusov je veliko na območjih s polpuščavskim značajem. Takšna območja lahko najdemo v Južni Afriki, na Madagaskarju, Mehiki ali Južni Ameriki. Evropa in Azija sta revnejši s kaktusi, vendar so se uvoženi kaktusi razširili v sredozemske države.

Parametri

Naš umetni kaktus je visok 69 cm, vključno s cvetličnim lončkom. Sestavljen je iz 5 čudovitih zelenih stebel, ki so izdelana iz PU materiala in se ne razlikujejo od originala. Dobavljivo je v plastičnem cvetličnem loncu, ki je visok 13 cm in premer 15,9 cm. Zasnovan je za notranjost.

Lokacija

Umetni kaktus je mišljen kot primeren dodatek dnevni sobi, spalnici ali delovni sobi. Ustvarite okraske s kaktusi. Postavite ga na okensko polico, polico, jedilno mizo ali celo delovno mizo. Lepo bo izstopal ob računalniku in bo vaši mizi dodal kanček svežine. Ker je Cactus trenutno zelo moderen, ga arhitekti pogosto uporabljajo za dokončanje prostora.

Kombinacije

Kaktus lahko popolnoma izstopa sam po sebi. Zelo dobro se kombinira tudi z drugimi kaktusi in sukulenti, katerih pestro ponudbo najdete na naši spletni strani. Ustvarite nekaj let zanimivo dekoracijo iz kaktusov in sukulentov različnih velikosti in oblik, jih postavite v posamezne lončke različnih oblik, barv, materiala in dopolnite z barvnimi kamni.

Parametri

Koda izdelka 20264
Višina 69 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 13 cm
Premer vložka 15.9 cm
Število stebel / stebel 5 ks
Barva debla / stebla zelena
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!