Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Gradenia umetna krogla bela 45 cm

Povprečno
Popust
40 %
Originalno
82 €
Samo danes
48,90 € z DPH
40,08 € brez DDV
22 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Parametri

Naša umetna krogla Gardenia bela ima premer 45 cm . Vsebuje čudovite bele cvetove in dobro obdelane zelene liste, ki se ne razlikujejo od živih. Naša krogla je sestavljena iz dveh polobli, ki se skupaj zložita in tvorita eno celoto. Žoga ima tudi UV zaščito , zato je primerna za postavitev na prostem .

Lokacija

Naša umetna krogla Gradenia bela je primerna za notranjost, vendar jo lahko zaradi UV zaščite postavimo tudi na prostem. Idealno za cvetlične lončke ali za obešanje z verigo. Je primeren dodatek k hotelom, na terasi ali balkonu. Odlično napolni odprte prostore. Primeren je tudi za vrt in ga lahko dopolnite na primer z okrasnimi žetoni ali okrasnimi kamni, ki jih boste našli tudi v naši ponudbi.

Kombinacije

Umetno belo kroglo Gardenia lahko kombinirate tudi z drugimi umetnimi kroglicami, kot so Boxwood, Krušpán ali Tea ball. Prav tako ga lahko zelo lepo kombinirate z živimi rastlinami na vašem vrtu. Za to kroglico so primerni visoki sijoči cvetlični lonci temne, a tudi svetle barve. Tako boste ustvarili čudovito razkošno dekoracijo, ki jo lahko postavite kamor koli.

Parametri

Koda izdelka 30041
Povprečno 45 cm
UV zaščita Da

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!