Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Krušpán umetna žoga 45 cm

Povprečno
Popust
40 %
Originalno
67 €
Samo danes
39,90 € z DPH
32,70 € brez DDV
62 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 29. maj
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Parametri

Naša lepa umetna krogla Krušpán ima premer 45 cm . Okras je sestavljen iz dveh polobli, ki ju je treba združiti. Za izdelavo je bila uporabljena plastika z UV zaščito , kar pomeni, da jo lahko uporabljamo tudi na prostem . Listi dajejo zelo naraven vtis in so lepe naravne zelene barve.

Lokacija

Preddverje bi moralo biti reprezentativno mesto, kjer imate priložnost ob obisku narediti prijeten vtis, če vam prostor omogoča, da umetno kroglo Krušpán postavite v visok cvetlični lonec ali pustite, da visi s stropa. Postal bo popoln element, ki ga nihče ne bo spregledal. Čudovito je primeren za terase, zimske vrtove, skalnjake na prostem, pa tudi za žive meje.

Kombinacije

Umetni Krušpán v obliki kroglice lahko okrasite tudi z lahko verigo, da bo vaša notranjost posebna. Komplet okrasnih kroglic s sončnimi svetlobnimi verigami bo polepšal vaš dom ali olepšal vaš vrt. Lahko ga dopolnite tudi z majhnimi belimi cvetovi, ki jih lahko enostavno nanesete na gosto krono, zato bomo ustvarili čudovit okras.

Parametri

Koda izdelka 30017
Povprečno 45 cm
UV zaščita Da

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!