Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna krogla jasmina 45 cm

Povprečno
Popust
40 %
Originalno
73 €
Samo danes
43,90 € z DPH
35,98 € brez DDV
24 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Parametri

Umetna krogla Jasmine ima premer 45 cm . Na njem so zanimivi listi v svetlih in temno zelenih odtenkih. Poseben element so cvetovi belega jasmina, s katerimi je posejana ta kroglica. Sestavljen je iz 2 polobli, ki imata na robovih sklepe, s katerimi je krogla združena v eno enoto. Primeren je za notranjo uporabo in zahvaljujoč UV zaščiti tudi za zunanjost . Za njegovo proizvodnjo je bila uporabljena kakovostna plastika.

Lokacija

Okraski in dodatki so namišljena češnja v notranjosti. To je lahko tudi naša umetna kroglica Jasmin, ki ima široko paleto uporab kot okras. Zaradi barv narave, ki pomirjajo in sproščajo, bo prinesla kos sodobnega oblikovanja. Umetno kroglico jasmina postavite v dnevno sobo, vežo, teraso ali pisarno, kjer bo ustvarila nekakšno naravno kuliso in hkrati vizualno oviro, ki bo še bolj prispevala k duševnemu počutju.

Ima bolj mesto v sodobni ali stilsko opremljeni notranjosti gospodinjstev ali poslovnih prostorov. Vhod v hišo lahko polepšate z umetno kroglico jasmina, na primer v visoki cvetlični lonček.

Kombinacije

V zunanjosti priporočamo, da umetno kroglo jasmina kombinirate s ciprami, postavljenimi v cvetlični lonec, kar vam bo dalo zanimivo kompozicijo, ki temelji na variabilnosti oblik in velikosti. Kot osnovo na primer uporabite zdrobljen marmor. Vse omenjene izdelke najdete na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 30020
Povprečno 45 cm
UV zaščita Da

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!