Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna žoga Jade List 45 cm

Povprečno
Popust
40 %
Originalno
82 €
Samo danes
48,90 € z DPH
40,08 € brez DDV
21 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Parametri

Umetna krogla Jade Leaf ima premer 45 cm . Ima UV zaščito . Sveži zeleni listi, ki dajejo zelo gost vtis, so narejeni iz visoko kakovostnega plastičnega materiala. Krogla je sestavljena iz dveh polobli. Sestavljanje je zelo preprosto - s klikom povežete dve polobli, ki se med seboj prilegata in tako tvorita eno celoto.

Lokacija

Dekorativna umetna krogla Jade Leaf je odlična dekoracija za notranjost , zahvaljujoč UV zaščiti pa je primerna tudi za zunanjo uporabo . Lahko ga postavite na gredice ali obesite z visečo verigo, le položite na tla ali v lonček ustrezne velikosti, na primer pred vhodom v vašo hišo. Včasih je presenetljivo, koliko lahko okrasne rastline spremenijo celoten videz, bodisi v zaprtih prostorih ali na prostem.

Kombinacije

Ljudem, ki imajo radi kaj dodatnega, je mogoče v žogico vstaviti žarnico, ki bo ustvarila skrivnostno, celo romantično vzdušje. Žogovo listje lahko tudi zelo dobro kombiniramo z umetno živo mejo ali umetno zeleno steno iz umetnih rastlin.

Parametri

Koda izdelka 30023
Povprečno 45 cm
UV zaščita Da

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!