Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna krogla Aptenia 38 cm

Povprečno
Popust
40 %
Originalno
58 €
Samo danes
34,90 € z DPH
28,61 € brez DDV
37 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Parametri

Umetna krogla Aptenia ima premer 38 cm , sestavljena je iz 2 polobli, sklepi so iz plastike. Njegova barva je sveže zelena in daje zelo gost vtis. Zaradi UV zaščite je primeren tudi za zunanjost.

Lokacija

Rastlina v netradicionalni obliki krogle je zelo zanimiva dekoracija v vaši notranjosti , pa tudi zunanjosti . Na primer, našo umetno kroglo Aptenia lahko postavite navpično od stropa in poudarite ustvarjalno zasnovo prostorov. Lahko ga preprosto položite na tla ali zapolnite prazen prostor na pohištvu. Ta dekoracija je našla široko uporabo v nakupovalnih središčih, hotelskih prostorih ali v kongresnih dvoranah. Terasa ali zimski vrt bosta dodala pridih in individualni značaj. Njegova lepa zelena barva bo osvetlila vsak prostor, kjer koli se nahaja.

Kombinacije

Umetno kroglico Aptenia lahko naredite na primer posebno z majhnimi cvetovi, ki jih lahko zelo enostavno vstavite v gosto krono in se bodo tako lepo uskladili z notranjostjo. Postavite našo umetno kroglico Aptenia v visok cvetlični lonec in dobili boste zelo razkošno dekoracijo in pripomočke za notranjo ali zunanjost. Lahko ga na primer položite tudi v okrasno škatlo, za podlago pa uporabite okrasne kamne ali okrasne žetone, ki jih boste našli tudi v naši ponudbi. Ustvarili boste resnično elegantno dekoracijo, ki bo vašemu prostoru dala nepogrešljiv nasmeh.

Parametri

Koda izdelka 30034
Povprečno 38 cm
UV zaščita Da

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!