Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Gradenia umetna krogla rdeča 45 cm

Povprečno
Popust
40 %
Originalno
75 €
Samo danes
44,90 € z DPH
36,80 € brez DDV
47 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Parametri

Premer naše umetne kroglice Gardenia rdeče je 45 cm . Sestavljen je iz dveh polobli, ki sta pritrjeni skupaj. Daje zelo gost vtis. Na umetni kroglici so čudoviti rdeči cvetovi Gardenije. Ta umetna krogla Gardenia red ima tudi UV zaščito, kar pomeni, da je primerna za postavitev na prostem .

Lokacija

Gardenia rdečo umetno kroglo lahko prosto položite na tla, na prostem na travniku ali postavite v najboljši enobarvni lonec za rože. Delovalo bo zelo učinkovito, če na primer pustite, da visi. Gosti cvetni listi z različnimi odtenki naravnih zelenih in rdečih cvetov Gardenije dajejo tej rastlini realen in resnično očarljiv videz.

Kombinacije

Našo rdečo kroglo iz umetne gardenije lahko okrasite tudi z lučkami in ustvarite resnično očarljivo vzdušje v vašem domu ali na vrtu. Umetna krogla je narejena iz visoko kakovostne plastike in ima UV zaščito, zahvaljujoč kateri je resnično trpežna in odporna na vremenske razmere.

Parametri

Koda izdelka 30044
Povprečno 45 cm
UV zaščita Da

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!