Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna čajna kroglica 45 cm

Povprečno
Popust
40 %
Originalno
72 €
Samo danes
42,90 € z DPH
35,16 € brez DDV
22 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Parametri

Premer našega čaja iz umetne kroglice je 45 cm . Sestavljen je iz dveh polobli, ki ju enostavno združite v eno enoto. Ima zelo gost vtis zaradi rafinirane lisaste barve listov, ki se gladko spreminja iz temno zelene v svetlejšo. Ta umetna krogla je narejena iz plastike z UV zaščito .

Lokacija

Te kroglice lahko okrasite tudi z lučkami in ustvarite resnično očarljivo vzdušje v vašem domu ali na vrtu. Umetna kroglica Tea je narejena iz visoko kakovostne plastike, zato je res trpežna in odporna na vremenske razmere. Zahvaljujoč UV zaščiti ga lahko postavite tudi na prostem .

Kombinacije

Naš umetni kroglični čaj bo elegantno okrasil teraso ali balkon kot samostojen okras ali pa v kombinaciji z drugimi rožami in rastlinami med čakanjem ustvaril prijetno vzdušje. Kroglice lahko postavite v cvetlične lončke ali jih obesite z verigo, da ustvarite lepo in hkrati zelo namensko predelno steno v prostoru.

Parametri

Koda izdelka 30014
Povprečno 45 cm
UV zaščita Da

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!