Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna krogla Rose 45 cm

Povprečno
Popust
40 %
Originalno
75 €
Samo danes
44,90 € z DPH
36,80 € brez DDV
47 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 29. maj
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Parametri

Naša umetna kroglica Rose ima premer 45 cm . Sestavljen je iz dveh polobli, ki se združita in tvorita eno celoto. Ima temno zelene plastične liste, ki so obloženi z bordo rdečo, kar dopolnjuje njen ekskluzivni videz.

Lokacija

Rožna kroglica je primerna za notranjost, zahvaljujoč UV zaščiti pa bo vaša zunanjost polepšala in vas počutila prijetno. Vrtnica v obliki kroglice je primerna za postavitev v cvetlični lonček, žogo je mogoče ločeno postaviti na tla ali obesiti v zaprtih prostorih. Ali morate izboljšati videz svojega vrta? Naša umetna krogla Rose je idealna rešitev, zapolnila bo prazne prostore in vhode v hiše. Njegova prednost je, da jo lahko sezonsko okrasite. Dekorativno kroglico Rose je zelo enostavno vzdrževati.

Kombinacije

Naša umetna kroglica Rose s kombinacijo z belim gramozom in pravo izbiro cvetličnega lonca bo ustvarila neločljivo prijetnost in odličen vtis. Posebej se ji priležejo kombinacije lesa in drugih naravnih materialov, v katerih dekoracija podjetja še bolj izstopa.

Parametri

Koda izdelka 30038
Povprečno 45 cm
UV zaščita Da

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!