Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Pittoso umetna žoga 45 cm

Povprečno
Popust
40 %
Originalno
68 €
Samo danes
40,90 € z DPH
33,52 € brez DDV
19 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Parametri

Umetna krogla Pittoso ima premer 45 cm . Sestavljen je iz dveh polobli, ki se med seboj povežemo. Je lepe zelene barve. Izgleda zelo naravno in zahvaljujoč UV zaščiti je primeren tudi za zunanjost .

Lokacija

Lahko ga postavite v lončke ali obesite z verigo. Lahko jih tudi okrasite z lučkami, da ustvarite očarljivo vzdušje v vašem domu ali na vrtu. Žoga je narejena iz visoko kakovostne plastike, zahvaljujoč kateri je resnično trpežna in odporna na vremenske razmere. Polepšali bodo vašo notranjost ali vrt in jim dali nov zanimiv videz. Uporabljate ga lahko ne samo v zaprtih prostorih, ampak tudi na balkonu ali terasi. Ta dekoracija je bila uporabljena tudi v restavracijah in kongresnih dvoranah.

Kombinacije

Naša umetna kroglica Pittoso v visokem loncu bo celo leto ustvarila harmonično podobo, lahko pa jo tudi sezonsko okrasimo. Okrašena z lahko verigo, prispeva k božičnemu razpoloženju pozimi. Goste cvetne liste z različnimi odtenki zelene barve lahko dopolnite z različnimi drobnimi cvetovi in ustvarili boste izredno lep okras po vaših zamislih. Lahko ga postavite v cvetlični lonec, ga postavite ločeno na tla ali preprosto obesite. Lepo urejene stopnice, terase in vhodi v hiše ali hotele. Na primer, kombinacija z žogico jasmina iz naše ponudbe je zelo lepa in hkrati občutljiva.

Parametri

Koda izdelka 30026
Povprečno 45 cm
UV zaščita Da

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!