Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Pachysandra umetna žoga 45 cm

Povprečno
Popust
40 %
Originalno
68 €
Samo danes
40,90 € z DPH
33,52 € brez DDV
45 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 29. maj
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Parametri

Naša umetna krogla Pachysandra ima premer 45 cm. Sestavljen je iz dveh delov, ki ju je treba med seboj povezati. Zaradi UV zaščite je primeren ne samo za notranjo , ampak tudi za zunanjost . Umetna krogla je narejena iz visoko kakovostne plastike, zahvaljujoč kateri je resnično trpežna in odporna na vremenske razmere. Listi so temno zelene barve in konci listov so obarvani v lepo temno rožnato barvo.

Lokacija

Gosti temno zeleni listi na koncih rožnate barve dajejo tej rastlini realen in lep videz. Ustvarite svojo popolno dekoracijo doma po vaših zamislih iz čudovitih umetnih kroglic Pachysandra, v katerih lahko uživate vse leto. Uporabljate jih lahko ne samo v zaprtih prostorih, ampak tudi na balkonu ali terasi. Trenutno je eden najbolj priljubljenih okraskov, tako v gospodinjstvih , restavracijah , wellness centrih, kot tudi v hotelih .

Kombinacije

Umetna krogla Pachysandra je namenjena polepšanju zunanjosti ali notranjosti, je celoletna dekoracija, ki jo preprosto obesite s stropa, ločeno položite na tla ali postavite v cvetlični lonec iz naše ponudbe. Lepo okrasi stopnišče, terase in vhode v hiše.

Izbirate lahko med različnimi velikostmi cvetličnih loncev in jih kombinirate z drugimi okrasnimi kroglicami iz naše ponudbe.

Parametri

Koda izdelka 30047
Povprečno 45 cm
UV zaščita Da

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!