Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Gypsophila umetna krogla 45 cm

Povprečno
Popust
40 %
Originalno
75 €
Samo danes
44,90 € z DPH
36,80 € brez DDV
46 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Parametri

Naša umetna kroglica Gypsophila ima premer 45 cm . Sestavljen je iz dveh polobli, ki se združita v eno celoto.Gypsophila ima temno zelene plastične liste, ki so posejani s čudovitimi vijoličnimi cvetovi. Ta žoga ima UV zaščito, zato je primerna za postavitev na prostem.

Lokacija

Žoga Gypsophila je primerna za notranjost, zahvaljujoč UV zaščiti pa bo tudi vaša zunanjost polepšala in vas počutila prijetno. Dekorativno kroglo Gypsophila je zelo enostavno vzdrževati. Lepo okrasi tudi stopnišče, terase in vhode v hiše. Njegova prednost je, da jo lahko sezonsko okrasite. Naša umetna kroglica Gypsophila je primerna za prosto polaganje ali obešanje. Odlična je tudi postavitev v cvetlični lonec.

Kombinacije

Kombinacije lesa in drugih naravnih materialov, kot so npr. beli prod ali zdrobljen marmor. V njihovi družbi bo še bolj blestel. Našo umetno kroglo Gypsophila postavite v enobarvno visoko cvetlično posodo ali v bolj robustno škatlo. Izstopala bo v vsakem prostoru, kjer bo prinesla eleganco.

Parametri

Koda izdelka 30029
Povprečno 45 cm
UV zaščita Da

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!