Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna krogla Gypsophila bela 45 cm

Povprečno
Popust
40 %
Originalno
75 €
Samo danes
44,90 € z DPH
36,80 € brez DDV
45 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Parametri

Umetna krogla iz bele gypsophile ima premer 45 cm . Ima UV zaščito . Dopolnjujejo ga beli cvetovi in dobro obdelani, gosto posajeni zeleni listi, ki jih ni mogoče ločiti od živih. Naša krogla je sestavljena iz dveh polobli, ki sta skupaj zloženi.

Lokacija

To kroglo Gypsophila lahko postavite v zaprtih prostorih in zahvaljujoč UV zaščiti tudi na prostem . Posledično bo lepo poživil ne le delovno sobo ali odprto dnevno sobo, ampak tudi na primer skalnjak na vrtu. Ker se Gypsophila pogosto uporablja v poročnih šopkih, priporočamo, da jo vključite v poročno dekoracijo v zunanjosti ali notranjosti.

Kombinacije

Gypsophila bela se zelo lepo dopolnjuje z različnimi vrtnimi drevesi, kot sta Zimostraz ali Krušpán. Če bi želeli naši žogi dodati umetno drevo, priporočamo na primer Visterio. Če se odločite, da boste to kroglo postavili v notranjost, potem je cvetlični lonec URBI SQUARE MATT iz naše ponudbe idealna izbira. Na voljo je v različnih barvah. To kombinacijo lahko dopolnite z marmornim gramozom ali lesnimi sekanci, ki jih boste našli tudi v naši ponudbi.

Parametri

Koda izdelka 30032
Povprečno 45 cm
UV zaščita Da

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!