Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna krogla iz šimšira 45 cm

Povprečno
Popust
40 %
Originalno
73 €
Samo danes
43,90 € z DPH
35,98 € brez DDV
43 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Parametri

Naša umetna kroglica ima premer 45 cm . Sestavljen je iz dveh polobli. Sestavljanje je zelo preprosto - s preprostim klikom lahko povežete poloble, ki se med seboj prilegajo in tako tvorijo eno celoto v obliki krogle. Zahvaljujoč dovršenim lističem je naša žoga zelo realistična. Narejen je iz visoko kakovostne plastike z UV zaščito , zaradi česar zelo dolgo ostane svež zelen, tudi če ga uporabljate na prostem. Listi ostajajo izredno prožni in v pravi obliki. Te kroglice so primerne za notranjo in zunanjo uporabo.

Lokacija

Okrasna umetna škatlasta žogica za polepšanje zunanjosti ali notranjosti je celoletna dekoracija, ki jo lahko postavite v cvetlični lonec, postavite ločeno na tla ali preprosto obesite. Lahko ga tudi sezonsko okrasimo. Zahvaljujoč zimzelenim umetnim lističem bo vaš vrt ali balkon videti zelo naravno. Odlična, diskretna dekoracija, ki ne sme manjkati v sodobni notranjosti ali zunanjosti. Lepo okrasi vrtne terase, stopnice, balkone in vhode v domove.

Kombinacije

Je idealna zamenjava za žive šimšire, primerne za ohlapno polaganje, dajanje v cvetlični lonec ali za obešanje. Zelo lepo izstopa v kombinaciji z drugimi vrstami umetnih kroglic, kot so npr Gradenia rdeča.

Parametri

Koda izdelka 30011
Povprečno 45 cm
UV zaščita Da

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!