Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina bazilika rdeča 25 cm

Popust
40 %
Originalno
3,30 €
Samo danes
1,99 € z DPH
1,63 € brez DDV
1398 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Bazilika je enoletno ali trajno zelišče s kvadratnim, včasih razvejanim steblom. Na steblu rastejo nasproti, jajčasto-ovalni, celi robovi, stebelni listi. Drugi listi rastejo iz osi listov, kasneje pa na vrhu stebla majhni cvetovi. Imajo belo, rumenkasto ali rožnato barvo. Celotna rastlina običajno diši. Zraste do višine 20 do 40 cm. Splošno znan in priljubljen je kot začimba. Skupaj s svežim paradižnikom in olivnim oljem je neverjetno okusna kombinacija hrane. Danes obstaja razmeroma široka paleta različnih vrst bazilike. Rdeča bazilika je enoletnica. Ima majhne liste z ostrim vonjem, za razliko od zelene variante.

Bazilika ima svoje mesto v tradicionalni medicini. Listni sok se uporablja proti vročini.

Pojav

Bazilika prihaja iz tropskih regij Srednje Afrike in jugovzhodne Azije, kjer raste kot trajnica, pri nas jo gojijo kot enoletnico v lončkih ali vrtovih. Ta rastlina je bila uvožena iz daljne Indije in je zdaj razširjena v naši regiji. Prava rdeča bazilika je oblika bazilike z močno dišečimi rdečkastimi listi in rožnatimi cvetovi. Cveti vse poletje, od julija do septembra. Njegovo grško ime je "basilicum", kar pomeni kraljevski. Ta pridevnik podcenjena bazilika upravičeno pripada.

Parametri

Umetna rastlina bazilika je visoka 25 cm in ima zeleno plastično steblo. Ta rastlina prihaja brez lonca . Zelišče vsebuje žlebov trn, zahvaljujoč kateremu lahko baziliko enostavno vključite v različne aranžmaje ali pa jo okrasite v katere koli okrasne cvetlične lončke. Ima 36 realističnih plastičnih listov, ki so na otip videti živi. Je izjemne barve, srčno listje je rdeče in se postopoma zlije v svetlo zeleno do temno zeleno.

Lokacija

Zasnovan je za notranjost , zaradi svojih dimenzij in lepe barve bo svoje mesto našel v kuhinji na okenski polici, v jedilnici na polici. Naša bazilika ima prednost, da ne spremeni svojega videza, tudi če jo postavite na temnejše mesto. Kamor koli ga postavite, bo povsod polepšal vaš prostor in lepo zapolnil vaše mesto.

Kombinacija

Priporočamo, da baziliko postavite v enega od naših okrasnih loncev skupaj z meto in sivko . Zagotovo boste storili pravi korak, če se odločite za uporabo viseče okrasne cvetlične lončke. V kombinaciji z omenjenimi izdelki boste ustvarili lepo barvno kompozicijo. Ko se ti izdelki usedejo, lahko površino specializirate z belim gramozom. Vse omenjene izdelke boste našli v naši e-trgovini.

Parametri

Koda izdelka 20179
Višina 25 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Višina veje 7 cm
Število vej 7 ks
Material veje plastika
Višina listov 8.5 cm
Širina listov 6 cm
Število listov 36 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena, bordo
Dolžina trna 8 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!