Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Fitónia bela 25 cm

Popust
41 %
Originalno
3,20 €
Samo danes
1,89 € z DPH
1,55 € brez DDV
1398 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Fitonia je nizko plazeča rastlina, ki zraste do višine 15 cm. Ima krhke, ovalne liste z izrazito kontrastnimi žilami po celotni površini lista. Listi so zelo privlačni. Rastlino sestavljajo tudi šibki rumeno-zeleni cvetovi, razporejeni v klasu, ki se v mnogih primerih odstranijo, da ne zavirajo rasti.

Pojav

Fitonia je rod cvetočih rastlin iz družine Acanthus Acanthaceae . Fitonia so lepe tropske plazeče rastline, ki prihajajo iz vlažnih gozdov južnoameriških Andov, vendar jih večina najdemo predvsem v Peruju. Dve najpogostejši sta dve vrsti: Fittonia argyroneura z olivno zelenimi listi in značilnim belim vzorcem ter Fittonia verschaffeltii - Fittonia verschaffeltii z nekoliko temnejšimi listi in škrlatnimi rdečimi žilami.

Parametri

Umetna veja bele fitonije je visoka 25 cm. Njegovo steblo je izdelano iz visoko kakovostnega plastičnega materiala. Na tem steblu je 6 manjših vej, ki so iz istega kakovostnega materiala kot steblo. Podružnica vsebuje tudi 36 listov iz plastike, ki pa so na otip tako živi in to pomaga dokončati resnično realen učinek celotne veje. Ti listi so svetlo rdeče-bordo barve, z izrazito žilavostjo, celotno vejo pa dopolnjujejo tudi rumeni listi, ki dajejo tej rastlini kontrastni jesenski pridih. S pomočjo stebla lahko preprosto postavite to vejo v cvetlični lonec po vaši izbiri, saj je ta izdelek dobavljen brez notranje obloge ali okrasnega cvetličnega lonca.

Lokacija

Naša veja umetne bele fitonije je namenjena notranjosti . Lahko ga zelo lepo postavimo na mizico , lahko pa tudi v lonec poleg druge rastline. Ker nima zaščite pred UV -sevanjem, ga ne smemo izpostavljati neposredni sončni svetlobi. Je primeren nadomestek za živo rastlino, saj ne potrebuje redne nege ali zalivanja. Polepšal bo tudi najtemnejši kotiček vašega doma.

Kombinacije

Umetno fitónijo belo, zaradi dejstva, da je plazeča rastlina, lahko zelo lepo kombiniramo z različnimi viticami bršljana , pa tudi z drugimi vejami iz naše ponudbe. Prav tako se vam ni treba bati združiti to vejo z našimi cvetočimi rastlinami. Na naši spletni strani lahko izberete tudi lep okrasni lonec za rože, pa tudi okrasne kamne, da bo vaša dekoracija posebna. Lončki za rože v zemeljskih barvah se odlično podajo tej umetni veji Fitonia. Za bogatejši volumen izberite več kosov vej Fitonia. Ustvarili boste resnično osupljivo jesensko dekoracijo za svojo mizo ali polico.

Parametri

Koda izdelka 20173
Višina 25 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 7 cm
Število vej 7 ks
Material veje plastika
Višina listov 9 cm
Širina listov 6 cm
Število listov 36 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena, Bela
Dolžina trna 6 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!