Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina sliva 25 cm

Popust
25 %
Originalno
3,30 €
Samo danes
2,49 € z DPH
2,04 € brez DDV
1428 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Domača sliva je listopadno drevo iz rodu sliv. Verjetno je nastal s križanjem slive in češnje . Vendar pa nedavni citogenetski dokazi identificirajo češnjevo slivo kot edino divjo populacijo, iz katere bi se lahko razvila gojena domača sliva. Je najbolj razširjena vrsta slive v Evropi. Plodovi slive so najpogosteje modri do modro-vijolični (barva sort je bolj raznolika) in so sestavljeni iz lupine, zelenkastega mesa in koščice. Uporablja se za konzerviranje, proizvodnjo marmelad ali žganih pijač. Suho sadje je zelo priljubljeno.

Pojav

V srednji Evropi ima pridelovanje domače slive dolgo tradicijo. Sliva je običajno del sadovnjakov. Sliva relativno dobro prenaša zimske in pozne pomladne zmrzali, primerna je tudi za hladnejše podnebne razmere, zraste do višine 10 m. Mnoge sorte sliv so tuje opraševalne in sterilne, in če jih opraši njihov cvetni prah, ne tvorijo sadja. Zaradi tega je treba posaditi dve sorti, ki cvetijo hkrati.

Parametri

Umetna veja slive je visoka 25 cm . Njegovo steblo je izdelano iz visoko kakovostnega plastičnega materiala. Na tem steblu je 6 manjših vej, ki so iz istega kakovostnega materiala kot steblo. Podružnica vsebuje tudi 49 listov iz plastike, ki pa so na otip tako živi in to pomaga dokončati resnično realen učinek celotne veje. Ti listi so temno zelene barve. S pomočjo stebla lahko vejico slive enostavno postavite v cvetlični lonec po vaši izbiri, saj je ta izdelek dobavljen brez notranje obloge ali okrasnega cvetličnega lonca.

Lokacija

Naša veja umetne slive je namenjena notranjosti . Lahko ga zelo lepo postavimo na mizico , lahko pa tudi v lonec poleg druge rastline . Ker nima zaščite pred UV -sevanjem, ga ne smemo izpostavljati neposredni sončni svetlobi. Je primeren nadomestek za živo rastlino, saj ne potrebuje redne nege ali zalivanja. Polepšal bo tudi najtemnejši kotiček vašega doma.

Kombinacije

Podružnica Plum je mogoče kombinirati z različnimi vrstami Ivy, Fitonia, ali zadeva cvetje, priporočamo azaleje, ki jo boste našli v naši ponudbi v različnih barvah. Pri nas boste našli tudi pestro izbiro okrasnih cvetličnih loncev, ki bi skupaj z omenjenimi izdelki izstopali v vašem domu in ga lepo dopolnjevali.


Parametri

Koda izdelka 20181
Višina 25 cm
Barva zelena
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Število vej 7 ks
Material veje plastika
Višina listov 8 cm
Širina listov 3 cm
Število listov 49 ks
Listni material plastika
UV zaščita ne
Dolžina trna 8 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!