Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Pavinič zelena 25 cm

Popust
40 %
Originalno
3,30 €
Samo danes
1,99 € z DPH
1,63 € brez DDV
1398 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Pavinič , ali starejši, divja trta - ali ljudsko divje grozdje (lat. Parthenocissus ) je rod rastlin v družini trt. Pavinič je drevo, Liana pleza po drevesih ali stenah. Listi so preprosti ali v obliki dlani, za plezanje imajo oblikovane vitice, ki so običajno zaključene s sesalnimi ploščami. Cvetovi so razporejeni v socvetje, ki je vrh ali vršna metla, ki raste iz osi lista, ob listu ali na koncu poganjka. Cvetovi so dvospolni, včasih moški, 5-številni, listi čašice, listi krošenj in prašnikov je 5, moda je dvojno pokrita, zrasla z žlezno tarčo. Sadje je jagodičje.

Pojav

Razširjen je v Severni Ameriki in Vzhodni Aziji. Drugod, npr. v Evropi je posajena le kot okrasna liana. Gojijo se plezalne vrste in vrste z lepilnimi sesalci.

Parametri

Naša umetna rastlina Pavinič zelena je visoka približno 25 cm . Umetna rastlina ima 7 stebel, izdelana je iz kakovostne plastike. Rastlina ima 36 listov zelene in svetlo zelene barve, ki se ne razlikujejo od živih. Pavinič ima utorni trn , zahvaljujoč kateremu lahko zelo enostavno uredite rastlino v različne ikebane.

Lokacija

Pavinič je minimalistična rastlina, zasnovana za notranjost . Primeren je kot dodatek k dnevni sobi, študij in kraje, kjer živi rastlina ne bi imela dovolj svetlobe. Je idealen dodatek k vsaki sobi v vašem domu ali pisarni . Ta rastlina je ena najbolj priljubljenih rastlin doslej. Arhitekti ga radi uporabljajo tudi za dokončanje notranjosti v svojih oblikovalskih predlogih.

Kombinacije

Pavinic lahko kombiniramo z večino rastlin iz naše ponudbe. Je pa zanimiva kombinacija na primer Paviniča s sivko. V tej kombinaciji boste ustvarili zelo lep aranžma . Ponujamo tudi različne vrste okrasnih cvetličnih loncev in njihovih barvnih kombinacij. Lokacijo in izbiro plastičnega cvetličnega lonca bomo prepustili vaši domišljiji.

Parametri

Koda izdelka 20187
Višina 25 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Premer 18 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Dolžina veje 8 cm
Število vej 7 ks
Material veje plastika
Širina listov 7 cm
Dolžina listov 9 cm
Število listov 36 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Dolžina trna 7 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!