Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Difenbachia 25 cm

Popust
22 %
Originalno
3,20 €
Samo danes
2,49 € z DPH
2,04 € brez DDV
1398 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Difenbachia je zelo privlačna rastlina. Približno dvajset vrst pripada temu rodu. So vključeni v družino Araceae . Dífenbachia ima široke, jasno razmejene liste z izrazitim vzorcem, ki se razlikuje glede na vrsto. Do nedavnega so jih lahko gojili le v tropskih rastlinjakih zbiralcev, vendar z malo znanja in nege lahko danes na voljo sorte gojimo tudi v stanovanju. Sok iz Dífenbachia naj bi bil zelo strupen , zato si morate po ravnanju z rastlino umiti roke. Diphenbachia med rastjo naravno izgubi spodnje liste. Prtljažnik je lahko zelo visok in ga je težko rokovati.

Pojav

Dífenbachie je dom južnoameriških deževnih gozdov. Pri teh zraste do polne lepote in velikosti. Zaradi velikih listov z lepo rumeno teksturo je začel prihajati v deževne gozdove južnoameriških gospodinjstev, od koder se je takoj razširil na druge dele planeta. Ker je zelo prilagodljiv, uspeva brez težav tudi v lokalnih razmerah.

Parametri

Naša Dífenbachia je visoka 25 cm. Ima eno zeleno plastično steblo, na katerem je 7 vej. Te veje se začnejo z listi realističnega videza, ki so narejeni iz naravne zelene plastike. Središče listov je svetlo zelene barve, kar ustvarja zelo lep naravni kontrast . Na otip so videti živi . Ta rastlina prihaja brez lonca . Cvet vsebuje utor , ki ga je mogoče zlahka vstaviti v katero koli ureditev ali okras.

Lokacija

Zasnovan je za notranjost , primeren je kot dodatek dnevni sobi , študiju in krajem, kjer bi živeči Dífenbachia ne bi imel dovolj svetlobe ali redne nege. Zagotovljeno je, da bo vsak prostor osvežil s svojo naravno lepoto. Je zelo pomemben dodatek k vsaki sobi, ki jo napolni s prijetnim udobjem. Ta rastlina je ena najbolj priljubljenih rastlin doslej, arhitekti pa jo z veseljem uporabljajo tudi za dokončanje prostora v svojih oblikovalskih predlogih, saj je trenutno zelo sodoben »košček narave« .

Kombinacije

Dífenbachia pogosto ne potrebuje spremljevalca. Popolnoma lahko izstopa v prostoru in sama. Je vsestranski in se lepo igra v kombinaciji s skoraj vsakim zelenjem, vendar so zanj primerne tudi cvetoče rastline. Njegova kombinacija s poljubnimi dlani iz naše ponudbe vas bo zelo dobro porezala, lahko pa izberete tudi povezavo s fikusom ali Draceno . Zagotovo ne boste naredili niti koraka vstran. Če želite doseči še bogatejši in gostejši videz, priporočamo nakup vsaj dveh ali več kosov te difenbahije.

Enobarvna ali fino strukturirana cvetlična posoda je primerna za Difenbachio, na primer struktura betona ali marmorja. Pravilno izbrana lončnica lahko lepo poudari lepoto difenbahije in celotno notranjost, v katero bo cvet postavljen. V naši ponudbi boste našli tudi velik izbor cvetličnih loncev.

Parametri

Koda izdelka 20175
Višina 25 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Višina veje 7 cm
Število vej 7 ks
Material veje plastika
Višina listov 9 cm
Širina listov 6 cm
Število listov 36 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Dolžina trna 7 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!