Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina japonski bršljan 25 cm

Popust
40 %
Originalno
3,30 €
Samo danes
1,99 € z DPH
1,63 € brez DDV
1430 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Bršljan je rod rastlin v družini Jesenice . So listavci ali zimzelena drevesa s preprostimi prijetnimi listi in majhnimi cvetovi, ki jih oprašujejo žuželke. To je zimzeleni grm ali majhno drevo, ki zraste do višine 2-8 m, z nasprotnimi ovalnimi listi, dolgimi 3-7 cm, s fino nazobčanimi robovi. Cvetovi so neopazni, zelenkasto beli, s premerom 5 mm. Sadje je kapsula. Zimzeleni in listavci se gojijo kot okrasni grmi. Nekatere vrste, vključno z evropskim bršljanom, so strupene.

Pojav

Rod Bršlenov obsega približno 140 vrst. Središče raznolikosti vrst je na Kitajskem, kjer je okoli 90 vrst. Razširjen je v Severni in Srednji Ameriki ter nekoliko v Severni Afriki, na Madagaskarju in v Avstraliji. Japonski bršljan izvira iz Japonske, Koreje in Kitajske. Na Slovaškem lahko srečamo dve vrsti, ki sta tukaj doma. To sta Warthog in European Wagtail. Obe naši vrsti lahko najdemo na nižjih legah do nadmorske višine približno 500 m. Medtem ko ima Bršlen v Evropi raje bolj vlažno okolje in je bolj odporen proti zmrzali in industrijskim hlapom.

Parametri

Naš japonski bršljan je visok 25 cm . Na zelenem plastičnem steblu ima 6 vej, na katerih je 49 zeleno-belih listov. Listi so narejeni iz plastičnega materiala, vendar so živi na otip. Na voljo je brez cvetličnega lonca , vsebuje pa žlebov trn , zato ga lahko postavite skoraj povsod.

Lokacija

Očala so namenjena notranjosti . Je primeren dodatek k vaši kuhinji , spalnici ali pisarni . Zelo lepo ga lahko postavite na nočno omarico ali na okensko polico . Zaradi svojega realističnega videza je odlična zamenjava za živo rastlino in idealen pripomoček povsod, kjer prave rastline ne uspejo.

Kombinacije

Japonski euonymus lahko kombiniramo z različnimi vrstami bršljana, fiton ali v smislu cvetja, zato ga priporočamo azalejam, ki jih v našem meniju najdemo v različnih barvah. Pri nas boste našli tudi pestro izbiro okrasnih cvetličnih loncev, ki bi skupaj z omenjenimi izdelki izstopali v vašem domu in ga lepo dopolnjevali.

Parametri

Koda izdelka 20197
Višina 25 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 8 cm
Število vej 7 ks
Material veje plastika
Višina listov 6.5 cm
Širina listov 3 cm
Število listov 49 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena, Bela
Dolžina trna 7 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!