Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Begonia 45 cm

Popust
22 %
Originalno
9 €
Samo danes
6,99 € z DPH
5,73 € brez DDV
600 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Ocenjuje se, da Begonija vključuje več kot 900 vrst. Nekatere gojijo zaradi lepih cvetov, druge zaradi privlačnih listov, nekatere so nizke, druge visoke in plezajoče. Glede na vrsto korenin jih lahko razdelimo v 3 skupine. Prva je skupina z vlaknatimi in občutljivimi koreninami, ki hitro napolnijo celotno cvetlično posodo. Druga skupina raste iz močne mesnate podzemlja, ki raste na tleh in se ukorenini v tleh. Tretjo skupino sestavljajo gomoljaste begonije, ki v tleh tvorijo gomolj in potrebujejo zimski mir.

Pojav

Te čudovite svetlo obarvane rastline imajo svoj dom v deževnih gozdovih tropske in subtropske Amerike. Čeprav njihovo gojenje ni težko, lahko najdete koristne nasvete, kako to storiti. Begonija spada v družino Begonicae in jih je skoraj tisoč vrst. Glede na njihovo velikost jih delimo na velikocvetne in drobnocvetne. Begonije se glede na vrsto korenin delijo tudi na begonije z vlaknastimi koreninami in begonije z mesnatimi koreninami.

Parametri

Naša umetna rastlina Begonia je zelene barve in njena skupna višina je 45 cm. Ima 8 umetnih stebel s 70 kosi svetlo in temno zelenih listov iz fine plastike, ki se ne razlikujejo od živih. Lonček ni del paketa . Cvet vsebuje utor , ki ga je mogoče zlahka vstaviti v katero koli ureditev ali okras.

Lokacija

Zaradi višine naše Begonije njena postavitev ne bo težka. Zelo lepo bo izstopal na nočni omarici ali komodi, tako da bo jasno viden. Primeren je za notranjo opremo in je idealen dodatek vašemu stanovanju ali hiši . Skratka, primeren je povsod, kjer za živo rastlino ni dovolj svetlobe in kjer za živo rastlino ni mogoče skrbeti.

Kombinacija

Begonija je minimalistična rastlina. Če pa želite ustvariti barvno kompozicijo, ne oklevajte in posegnite po naših cvetočih rastlinah, kot so umetna sivka , krizantema ali hortenzija . V tej kombinaciji boste dosegli barvno povezavo točno po vaši zamisli. Enobarvna strukturirana cvetlična posoda je primerna za Begonijo, ki jo lahko izbirate med našim širokim izborom. Vse omenjene izdelke boste našli na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 20184
Višina 45 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 10 cm
Število vej 8 ks
Material veje plastika
Višina listov 7.5 cm
Širina listov 8 cm
Število listov 70 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!