Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Agava zelena 20 cm

Popust
41 %
Originalno
3,20 €
Samo danes
1,89 € z DPH
1,55 € brez DDV
626 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Agava spada v velik rod sočnih rastlin, vključenih v družino špargljev ( Asparagaceae ), v preteklosti vključenih v ločeno družino agav. Rastlina Agave ima veliko rozeto drznih listov s trnovim robom. Rastlina ima majhno robustno deblo, ki ga je težko prepoznati pod listi, listi pa izgledajo, kot da so zrasli neposredno iz korenin. Rastlina raste počasi, cveti le enkrat v življenju in nato odmre. Agava je eksotična rastlina, ki je tudi priljubljena sobna rastlina in vrt. Njegovo ime v prevodu iz grščine pomeni plemenito ali občudovanja vredno.

Pojav

Večina vrst prihaja iz Mehike, najdemo pa jih tudi v ZDA, drugih državah Srednje in Južne Amerike. Agava je puščavska rastlina, zato dobesedno hrepeni po soncu. Sčasoma pa se je ta občudovanja vredna in čudežna rastlina navadila na domače okolje. za gojenje v zaprtih prostorih. Agava je priljubljena notranja in zunanja rastlina, odporna proti zmrzali. Ta sočna je k nam prišla iz Amerike, kjer se pojavlja tako na severu kot na jugu. Agava ima veliko oblik in od vas je odvisno, katero sorto agave boste izbrali. Edinstvena lastnost agave je, da lahko rastline zrastejo do 70 cm, njihova življenjska doba je med 10 in 60 let (odvisno od sorte) in prenesejo 30 stopinj zmrzali.

Parametri

Višina naše umetne agave, vključno s steblom, je 20 cm . Ta rastlina vsebuje žlebov trn , zato jo je enostavno nanesti na lepe aranžmaje ali okraske. Njegovo steblo je umetno, zeleno, listi pa iz zelenega poliuretana. Zahvaljujoč popolni barvni zasnovi izgleda zelo resnično in se ne razlikuje od žive rastline. Ta rastlina Agave je namenjena za notranjo uporabo.

Lokacija

Ta zelena umetna rastlina je lep dodatek v sočni aranžma.

Ta sočna agava privlači zlasti v sodobnih stanovanjih s svetlim pohištvom - na omarah , policah ali nizkih mizah. Lahko se uporablja tudi za lepe aranžmaje in okraske. S svojo naravno lepoto osveži vsak prostor. Umetna rastlina takoj posreduje tropskemu okolju, zato je kot okrasna okenska polica odlična kot okrasna rastlina.

Kombinacije

Agava lahko odlično izstopa sama. Zaradi svojih gostih sočnih listov je ta umetna rastlina popolnoma primerna za kompozicije.

Priporočamo kombiniranje z različnimi barvnimi različicami sukulentov, kot so Kaktus , Eševerija , Lotus ali druge okrasne rastline iz naše ponudbe. Predlagamo tudi ogled naše široke palete dekorativnih cvetličnih loncev, ki lahko lepo podčrtajo okraske z agavo in jih premaknejo do popolnosti.

Parametri

Koda izdelka 20156
Višina 20 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 10 cm
Širina listov 1 cm
Listni material plastika
Barva listov zelena
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!