Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetni pegasti Potosovec 25 cm

Popust
40 %
Originalno
3,50 €
Samo danes
2,09 € z DPH
1,71 € brez DDV
1398 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Potosovce spadajo v rod rastlin iz družine Araceae. Ta rod vključuje približno 20 vrst mogočne trte, razširjene v tropski Aziji in Avstraliji. Mlade oblike Potosova gojijo kot sobne rastline, pogosto imenovane Scindapsus. Potosovce so masivne liane z lesenimi, razvejanimi stebli, začinjenimi v tleh. Listi so izmenični, dvoredni, z dolgimi peclji, s celovitim ali pernatim rezilom. Izjemoma je rezilo fino perforirano na površini vzdolž osrednjega rebra. Žile so pernate.

Pojav

Rod Potosovcove vključuje 20 vrst. Razširjen je od severovzhodne Indije do japonskih otokov Ryukyu, Avstralije in pacifiških otokov. Pojavlja se tudi na Šrilanki. Največje območje razširjenosti je vrsta Potosovec škvrnitý. Potosovce rastejo v vlažnih tropskih deževnih gozdovih, kjer rastejo kot plezajoče plezalne rastline na drevesih ali skalah.

Parametri

Umetna veja Potosovec je visoka 25 cm. Njegovo steblo je izdelano iz visoko kakovostnega plastičnega materiala. Na tem steblu je 6 manjših vej, ki so narejene iz istega materiala kot steblo. Podružnica vsebuje tudi 36 listov iz plastike, ki so živi na otip, kar pomaga dokončati realističen učinek celotne veje. Listi Potosovca so res lepi, naravno obarvani. Vsebujejo morda vse odtenke zelene. Risba listov je pikčasta, kar ustvarja zelo zanimive kontraste. V loncu za rože ni te veje, vendar lahko s pomočjo žlebastega stebla enostavno postavite rastlino v cvetlični lonec, ki ste ga izbrali, ali drugo izbrano aranžma.

Lokacija

Potosovec je rastlina, namenjena za notranjo uporabo. S svojim realističnim videzom lahko naš Potosovec prijetno poživi vaše gospodinjstvo ali katero koli drugo okolje, v katerega se odločite postaviti to rastlino. Prav tako vam ni treba skrbeti za aranžma z drugo rastlino, pa naj bo to cvetoča ali ista zelena.

Kombinacije

Čeprav se morda ne zdi tako, Potosovec zelo lepo dopolnjuje Difenbachiami, pošast ali Kalady. Zagotovo pa ne boste sprejeli slabe odločitve, če ta Potosovec združite s cvetjem, kot je Orhideja . Na naši spletni strani boste našli tudi pestro izbiro cvetličnih loncev. Za Potosovec bi priporočili enobarvno cvetlično posodo, ki bo Potosovcu omogočila, da lepo izstopa, jo postavi v ospredje, lahko pa izberete tudi cvetlični lonec s strukturo, ali večbarven. Vse je odvisno od vašega okusa. V naši ponudbi lahko izberete tudi okrasne žetone ali kamne in z njihovo pomočjo lepo okrasite svoj aranžma.


Parametri

Koda izdelka 20195
Višina 25 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 6 cm
Število vej 7 ks
Material veje plastika
Višina listov 8 cm
Širina listov 6 cm
Število listov 36 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Dolžina trna 7 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!