Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Pavinič rdeča 25 cm

Popust
22 %
Originalno
3,20 €
Samo danes
2,49 € z DPH
2,04 € brez DDV
1398 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Pavinic je drevo, Liana pleza po drevesih ali stenah. Listi so preprosti ali v obliki dlani, za plezanje imajo oblikovane vitice, ki so običajno zaključene s sesalnimi ploščami. Cvetovi so razporejeni v socvetje, ki je vrh, ki raste iz osi lista ali na koncu poganjka. Cvetovi so dvospolni, včasih moški, 5-številni, listi čašice, listi krošenj in prašnikov je 5, moda je dvojno pokrita, zrasla z žlezno tarčo. Sadje je jagodičje.

Pojav

Pavinic je razširjen v Severni Ameriki in vzhodni Aziji. Drugod, npr. v Evropi je posajena le kot okrasna liana in je včasih udomačena. Trenutno se pojavlja bolj ali manj po vsej Slovaški, ker ga običajno sadimo v vrtovih in parkih, od koder raste zunaj vzdrževanih delov in na odprtem podeželju.

Parametri

Umetna veja Pavinič červená je visoka 25 cm. Njegovo steblo je izdelano iz visoko kakovostnega plastičnega materiala. Na tem steblu je 6 manjših vej, ki so iz istega kakovostnega materiala kot steblo. Podružnica vsebuje tudi 36 listov iz plastike, ki pa so na otip tako živi in to pomaga dokončati resnično realen učinek celotne veje. Ti listi so svetlo rdeče-bordo barve, z izrazito žilavostjo, celotno vejo pa dopolnjujejo tudi rumeni listi, ki dajejo tej rastlini kontrastni jesenski pridih. S pomočjo stebla lahko preprosto postavite to vejo v cvetlični lonec po vaši izbiri, saj je ta izdelek dobavljen brez notranje obloge ali okrasnega cvetličnega lonca.

Lokacija

Naša veja umetne Pavinič rdeče je namenjena notranjosti . Lahko ga zelo lepo postavimo na mizico, lahko pa tudi v lonec poleg druge rastline. Ker nima zaščite pred UV -sevanjem, ga ne smemo izpostavljati neposredni sončni svetlobi. Je primeren nadomestek za živo rastlino, saj ne potrebuje redne nege ali zalivanja. Osvetlil bo tudi najtemnejši kotiček vašega doma.

Kombinacije

Glede na to, da gre za plazeče rastlina, lahko umetno Pavinič red se zelo lepo kombinira z različnimi ovijalkami z Ivy, vendar je lahko tudi enostavno kombinirate z drugimi vejami iz naše ponudbe. Prav tako se vam ni treba bati združiti to vejo z našimi cvetočimi rastlinami. Na naši spletni strani lahko izberete tudi lep okrasni lonec za rože, pa tudi okrasne kamne, da bo vaša dekoracija posebna. S to umetno vejo Pavinič se odlično podajo cvetlični lonci v zemeljskih barvah. Za bogatejši volumen izberite več kosov Paviničevih vej. Ustvarili boste resnično osupljivo jesensko dekoracijo za svojo mizo ali polico.

Parametri

Koda izdelka 20189
Višina 25 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 7 cm
Število vej 7 ks
Material veje plastika
Višina listov 9 cm
Širina listov 7.5 cm
Število listov 36 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov rumena, bordo
Dolžina trna 7 cm
Število podružnic & nbsp; bordo

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!