Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Taro Araceae 25 cm

Popust
22 %
Originalno
3,20 €
Samo danes
2,49 € z DPH
2,04 € brez DDV
1398 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Taro je tropska rastlina, pridelana predvsem zaradi užitnih gomoljev, je korenovka. Je najbolj gojena vrsta več rastlin iz družine Araceae , ki se uporabljajo kot zelenjava za njihove glave, liste in stebla. Tarovi horti so osnovno živilo v afriških, oceanskih in južnoazijskih kulturah (podobno kot sladki krompir) in velja, da je bil Taro ena prvih gojenih rastlin. Taro je ena najbolj razširjenih vrst v skupini tropskih večletnih rastlin, ki se pri gojenju kot okrasne rastline imenujejo " slonova ušesa ".

Rastlina ima sorte različnih oblik in velikosti. Listi so temno zeleni in spodaj svetlo zeleni. Steblo je visoko od 0,8 do 1,2 metra.

Pojav

Domneva se, da Taro izvira iz južne Indije in jugovzhodne Azije, vendar je na splošno naturaliziran. Razširil se je z gojenjem proti vzhodu v jugovzhodno Azijo, vzhodno Azijo in pacifiške otoke; na zahodu v Egipt in v vzhodno Sredozemlje; nato pa južno in zahodno od tod do vzhodne in zahodne Afrike, kjer se je razširilo na Karibe in v Ameriko.

V Turčiji je znan kot gölevez in ga gojijo predvsem na sredozemski obali, na primer v okrožju Alanya v provinci Antalya in okrožju Anamur v provinci Mersin. V Makaroneziji je bila ta rastlina naturalizirana, verjetno zaradi portugalskih odkritij, in se pogosto uporablja v makaronezijski prehrani kot pomemben vir ogljikovih hidratov. Na jugovzhodu ZDA je ta rastlina priznana kot invazivna vrsta.

Parametri

Naša umetna rastlina Taro, vključno s steblom, je visoka 25 cm. Sestavljen je iz plastičnega stebla in ta umetni šopek ima sedem glavnih vej, na katerih je 36 umetnih zelenih listov, ki so živi na otip. Listi naše rastline imajo značilno žilo svetlo zelene do bele barve. Zasnovan je za notranjo opremo in prihaja brez lončka za rože . Vsebuje pa utor za žlebove, s katerim ga lahko enostavno pritrdite na okrasno cvetlično posodo ali vazo ali aranžma po vaši izbiri.

Lokacija

Če morate oživiti ali polepšati prostor v svoji notranjosti, je lokacija zelene rastline Taro Araceae izjemno primerna izbira povsod, kjer ni dovolj svetlobe za živo rastlino, ali kjer ni mogoče redno skrbeti za žive rastline . To okrasno rastlino lahko uredite tudi na primer v cvetlični lonec na podstavku , v izložbi ali v kombinaciji z več rastlinami v čudoviti okrasni skledi na mizi . Za bogatejši učinek izberite več kosov vej Taro za svojo dekoracijo.

Kombinacije

Vnesite nekaj zelenega v svojo notranjost s to čudovito rastlino, ki izgleda res živo. Še posebej je primeren kot dodatek k aranžmajem skupaj z drugimi rastlinami, odlično pa izstopa tudi kot ločena rastlina. Lahko ga posadimo tudi v visečo cvetlično posodo, če imate radi bolj zanimivo dekoracijo. Sicer pa je primeren za montažo v klasične cvetlične lončke z občutljivim vzorcem ali v minimalistične brez vzorca. Nedvomno bo izstopal, kamor koli ga postavite, brez dodatne nege.

Parametri

Koda izdelka 20191
Višina 25 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Premer 15 cm
Dolžina veje 6 cm
Število vej 7 ks
Material veje plastika
Širina listov 6 cm
Dolžina listov 9 cm
Število listov 36 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Dolžina trna 8 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!