Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Fitonia rdeča 45 cm

Popust
40 %
Originalno
9,50 €
Samo danes
5,69 € z DPH
4,66 € brez DDV
600 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Fitonija je nizko plazeča rastlina. Zraste do višine 15 cm in zraste do velikosti do 30 centimetrov. Ima krhke, ovalne liste z izrazito kontrastnimi žilami po celotni površini lista. V naravnem okolju fitonij raste kot zelišče z nizkim podrastom, ki dobro uspeva v senci. Fitonije so zelo privlačne sobe kompaktne rasti. Cveti poleti. Rastlino sestavljajo tudi šibki rumeno-zeleni cvetovi, razporejeni v klasu, ki se v mnogih primerih odstranijo, da ne zavirajo rasti. Fitonijo gojijo predvsem zaradi okrasnih listov. Vsak list je okras zase, nihče ne opazi bolj opaznega cvetenja ob pogledu na fitonij.

Pojav

Vedno zelene pokončne ali plazeče trajnice s poreklom iz severozahodnega in zahodnega dela Južne Amerike (zlasti iz Perua). Fittonia - rod dvokrilnih rastlin, družina akantov. So priljubljene rastline, ki pa jih ni najlažje gojiti, ker zahtevajo toploto in visoko vlažnost. Pridelovalci menijo, da je zaradi zahtevane nege zahtevna rastlina.

Parametri

Fitonia je visoka 45 cm. Ima 8 kosov zelenih plastičnih stebel. Material stebla je zelena plastika. Listi so na otip plastični, da izgledajo živi. Imajo lepo zeleno barvo z debelimi rdečimi žilami, kar daje rastlini edinstvenost. Ta rastlina prihaja brez lonca . Fitónia ima žleb trn, s katerim lahko ustvarite lepe dogovore z Fitónia.

Lokacija

Naša umetna rastlina ima zelo realističen videz, ki bo naredil vsako notranjost prijetnejšo. Lahko ga postavite na okno, mizo ali mizo, da bo vaša pisarna prijetna. Ustvarite prijetno vzdušje v pisarni, restavraciji , sobi za sprostitev ali katerem koli drugem prostoru s to umetno rastlino. Zelo dobro izstopa na recepciji ali v pisarniških predalih. Fitonia ne potrebuje dnevne svetlobe ali posebne razsvetljave, zato jo lahko postavite v kateri koli kotiček sobe. Rastlina ne zbledi in ne spremeni barve. So preprosta in cenovno ugodna rešitev za popolno osvetlitev prostora.

Kombinacije

Priporočamo kombinacijo fitonije z različnimi umetnimi rastlinami iz naše ponudbe. Skupaj s Parožnatko in Paprado bosta ustvarila lepo zeleno kompozicijo. Če pa iščete izvirno lokacijo za svojo Fitonijo, ne oklevajte in poiščite naše viseče okrasne cvetlične lončke . Vse omenjene izdelke boste našli na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 20178
Višina 45 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Premer 22 cm
Višina veje 26 cm
Število vej 8 ks
Material veje plastika
Višina listov 10 cm
Širina listov 7 cm
Število listov 70 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena, rdeča
Dolžina trna 9 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!