Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Fitonia rdeča 25 cm

Popust
40 %
Originalno
3,30 €
Samo danes
1,99 € z DPH
1,63 € brez DDV
1398 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Fitonia je rod cvetočih rastlin iz družine Acanthus Acanthaceae . Fitonija je nizko plazeča rastlina. Zraste do višine 15 cm in zraste do velikosti do 30 centimetrov. Ima krhke, ovalne liste z izrazito kontrastnimi žilami po celotni površini lista. Rastlino sestavljajo tudi šibki rumeno-zeleni cvetovi, razporejeni v klasu, ki se v mnogih primerih odstranijo, da ne zavirajo rasti. Fitonia ima rada svetlo senco, veliko svetlobe jo poškoduje. V svojem naravnem okolju raste Fitonia kot zelišče z nizkim podrastom, ki dobro uspeva v senci. Pridelovalci menijo, da je zaradi zahtevane nege zahtevna rastlina.

Pojav

Fitonia prihaja iz Peruja - tropskih deževnih gozdov Južne Amerike. Je izrecno sobna rastlina, ki izvira iz vlažnih gozdov, zato je treba ustrezno prilagoditi nego. Ne smemo dovoliti, da se temperatura močno spremeni in da cvet stoji na vetru. Fittonia ni ena tistih rastlin, ki jim bo poletje koristilo na prostem - to rastlino lahko gojimo le v zaprtih prostorih.

Parametri

Naša umetna rdeča fitonija je visoka 25 cm. Ima 7 zelenih plastičnih stebel, na katerih je 36 živih umetnih listov. Listi so zeleni z izrazito rdečimi žilami. Prihaja brez lončka za rože . Ta umetna rastlina ima utor za žlebove , s katerim jo lahko postavite kamor koli želite ali jo vključite v aranžma ali okras.

Lokacija

Umetna rdeča Fitónia rdeča je namenjena notranjosti . Fitonije so zelo privlačne sobe kompaktne rasti. Vsaka vstopnica je okras zase, zato jo je priporočljivo postaviti tako, da je jasno vidna. Prednost umetne Filatonije je, da zanjo ni treba skrbeti. Izstopa tudi razporejen v stekleni kroglici, globlji stekleni skledi ali v široki steklenici.

Lažne lahko postavite v kopalnico na širše okenske police , police , podstavke ali omare ali na posebna stojala za rože . V večjih kopalnicah izstopajo tudi v kadi ali umivalniku s širšimi robovi.

Kombinacije

Listno-okrasne rastline se uporabljajo predvsem v kombinaciji s cvetočimi enoletnicami , lahko pa tudi v medsebojnih kombinacijah. Ustvarjajo privlačen okrasni okvir za cvetoče rastline in subtilno poudarijo njihovo lepoto. Lepe pa so tudi kombinacije več rastlin z barvito opaznimi listi in različnimi oblikami rasti. Naša Fitónia rdeča bo dovolj kot okras. Za še bogatejši učinek je priporočljivo združiti več kosov Fitonije skupaj. Priporočamo tudi ogled bogate ponudbe naših dekorativnih cvetličnih loncev za celotno uglaševanje.

Parametri

Koda izdelka 20177
Višina 25 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Dolžina veje 8 cm
Število vej 7 ks
Material veje plastika
Širina listov 6 cm
Dolžina listov 8 cm
Število listov 36 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena, rdeča
Dolžina trna 7 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!