Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina sliva 45 cm

Popust
22 %
Originalno
9,20 €
Samo danes
7,19 € z DPH
5,89 € brez DDV
600 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Verjetno je bil križan z Livka sloe in S Livko čerešňoplodnej, vendar nedavni citogenetski dokazi določajo edino divjo populacijo, iz katere bi lahko razvili domačo Slivko. Je najbolj razširjena vrsta slive v Evropi. Plodovi slive so najpogosteje modri do modro-vijolični (barva sort je bolj raznolika) in so sestavljeni iz lupine, zelenkastega mesa in koščice. Uporablja se za konzerviranje, proizvodnjo marmelad ali žganih pijač. Suho sadje je zelo priljubljeno. Podvrste se zlahka križajo in ustvarjajo več prehodnih oblik. Njihova sladkost in oster okus sta lahko različni, barve se razlikujejo od modro vijolične do rdeče, oranžne, rumene ali svetlo zelene.

Pojav

Prvi zgodovinski zapisi o slivah pri nas so iz 15. stoletja. Ker se je ta vrsta zelo enostavno prilagodila našim razmeram, je bila nezahtevna, zlahka se je razmnoževala po vrtovih in na prostem, hitro je postala priljubljeno sadje. Slive, predvsem v Kopanicah, se širijo dobesedno same, z mladimi poganjki korenin.

Parametri

Naša umetna rastlina sliva je visoka 45 cm. Ima eno plastično steblo, na katerem je 8 vej. Na teh vejah se začnejo realistični listi z kontrastnimi svetlimi žilami, ki so narejene iz plastike v naravni zeleni barvi. Na otip so videti živi. Število listov je 120 kosov. Ta rastlina prihaja brez lonca. Vendar pa rastlina umetne slive vsebuje utor, ki ga je mogoče enostavno vstaviti v katero koli ureditev ali okras.

Lokacija

Ta umetna rastlina je namenjena notranjosti . Vnesite nekaj zelenega v svojo notranjost s to umetno slivo, ki izgleda živo. Sliva je odličen način, da z zelenjem popestrite notranjost svojega doma ali pisarne. Je zelo pomemben dodatek k vsaki sobi, ki jo napolni s prijetnim udobjem.

Kombinacije

Sliva je zelo priljubljena in zelo lepa rastlina. Tudi sama lahko odlično izstopa v vesolju, vendar je v osnovi primerna za vsako "vedno zeleno" rastlino, pa tudi cvetočo. Možno ga je tudi kombinirati z okrasnim cvetličnim loncem, ki ga lahko izberete tudi na naši spletni strani. S takšno kombinacijo se vsekakor stisnite in naredite svoje domače ali delovno okolje prijetnejše.

Parametri

Koda izdelka 20182
Višina 45 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 15 cm
Število vej 8 ks
Material veje plastika
Višina listov 8 cm
Širina listov 3.5 cm
Število listov 120 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!