Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna veja Protja 60 cm

18,90 € z DPH
4 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov četrtek, 29. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Kot lahko vidite na fotografijah, veja ni zanimiva le po obliki in risbi, ampak predvsem po barvah. Lepi listi imajo enako dobro barvo in reliefne liste ter obliko listov kot prvotna prava veja. Je popolna replika veje, ki jo je težko ločiti od žive rastline. Rastlina izgleda zelo resnično in je primerna kot okras za vsako sobo. Najboljša kakovost! Ta umetna veja je odporna na UV sevanje in je še posebej primerna za predelavo v sestavah drugih rastlin. Zahvaljujoč naši UV zaščiti, ki se uporablja kot surovina iz sintetičnih listov, jamčimo, da bo ta šopek zdržal 8 let. Vsaka od sedmih UV-odpornih sintetičnih vej ima velike liste, ki ji dajejo naraven in gost videz. Višina rastline je približno 60 cm, širina je približno 50 cm. Ta grm Raphis se ob dostavi dostavi kot konica, zato lahko služi kot popolna podlaga za lepo razporeditev rastlin.

Parametri

Koda izdelka 3446
Višina 60 cm
Odločnost notranjost, zunanjost
Cvetlični lonec ni vključen
Povprečno 50 cm
Število stebel / stebel 7 ks
Število listov 7 ks
Barva debla / stebla zelena
Barva veje zelena
Barva listov zelena
UV zaščita Da
Država izvora Nizozemska

Ocene

5 z 5
5 2x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
2 vrednotenje