Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna japonska Fatsia 50 cm

Popust
19 %
Originalno
10 €
Samo danes
8,09 € z DPH
6,63 € brez DDV
600 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Je zelo dekorativna rastlina, s katero bo dom nedvomno videti bolj poln življenja.

Aralia, katere znanstveno ime je Fatsia japonica, je vedno zelena grmovnica. Zanj so značilni veliki listi 30 do 50 centimetrov, pajčevinasti in močni, svetlo zelene barve.

Cvetovi so bele ali smetane barve, združeni v socvetje v obliki popka, in so hermafroditi. Plodovi so okrogle koščice, po zorenju sijajno črne in vsebujejo rahlo stisnjena semena. To je rastlina, ki živi pod zaščito drugih rastlin, zato je sonce nikoli ne bo zadelo neposredno.

Pojav

Fatsia je doma iz jugovzhodne Azije. Ta rastlina v naravi doseže višino 5 metrov, je razširjena na Japonskem, v Koreji, na Tajvanu in na Novi Zelandiji. Dobro prenaša pomembne dnevne razlike.

Rastlina se uporablja za urejanje krajine v regijah s subtropskim podnebjem. V Rusiji se Fatsia goji na odprtem zemljišču in na črnomorski obali Kavkaza ter na Krimu.

Na Japonskem je tradicija saditi Fatsiu v bližini domov s severa. Obstaja prepričanje, da rastlina ščiti prebivalce stanovanja pred zlimi duhovi s severa.

Parametri

Naša umetna japonska Fatsia je visoka 50 cm. Ima 9 zelenih plastičnih stebel, na katerih je 18 čudovitih zelenih plastičnih listov, ki so na otip videti živi. To je notranja rastlina, ki vsebuje žlebov trn, zahvaljujoč kateremu lahko rastlino enostavno vključimo v različne ikebane, aranžmaje ali okrasne cvetlične lončke.

Lokacija

Ta čudovita, na videz prava japonska Fatsia bo polepšala vaš dom , pisarno , dnevno sobo ali hodnik , ta dragulj se prilega kamor koli v vaši notranjosti. Primeren je tudi za uporabo v zelo zahtevnih notranjih prostorih, kot so pomanjkanje svetlobe, kajenje, težko dostopna območja.

Kombinacije

Japonska Fatsia je visoko kakovostna rastlina, ki bo osvetlila vsako sobo. V kombinaciji s Strelicia ali Krotón boste lahko ustvarili svoje domače ali delovno okolje. Strukturirana okrasna cvetlična posoda, katere površino lahko okrasite z belim gramozom, se ji zelo dobro prilega. Vse omenjene izdelke boste našli na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 20245
Višina 50 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 15 cm
Število vej 9 ks
Material veje plastika
Višina listov 15 cm
Širina listov 15 cm
Število listov 18 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Dolžina trna 7 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!