Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Dífenbachia 50 cm

Popust
41 %
Originalno
11 €
Samo danes
6,49 € z DPH
5,32 € brez DDV
600 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Difenbachia je rod rastlin iz družine arum. Sadje so jagode. Rod vključuje približno 30 vrst in je razširjen v tropski in subtropski Ameriki. Iz debelega pokončnega stebla rastejo izjemno veliki listi z močnimi stebli. Difenbachia so kopenska, trajna, relativno robustna zelišča. Stebla so mesnata in relativno dolga. Difenbachia je ena najpogosteje gojenih sobnih rastlin. So relativno nezahtevni in dobro prenašajo življenjsko okolje. Najpogosteje gojene vrste vključujejo Difenbachia pestro in Difenbachia lisasta. Indijanci v zgornjem toku Amazonke dodajo difenbahijo pestro v kurare za zastrupljene puščice. Domačini na Karibih se hranijo z rastlino, da dosežejo začasno neplodnost, ki traja do 48 ur.

Pojav

Približno 30 vrst je vključenih v rod Difenbachia. Razširjen je v tropski in subtropski Ameriki iz Mehike, južne Brazilije in severne Argentine, pojavlja pa se tudi na nekaterih karibskih otokih. Difenbachia raste na svetlejših mestih v vlažnih, večinoma nižinskih tropskih deževnih gozdovih, v močvirjih in na bregovih vodotokov. Na nekaterih območjih tvorijo velike, goste sestoje.

Parametri

Naša umetna rastlina Dífenbachia je visoka približno 50 cm . Njegovih 9 stebel je izdelanih iz kakovostne plastike, pa tudi listi, katerih število je 18 kosov. Difenbachia je zelene barve in postane svetlo zelena proti sredini lista. Kontrast jemlje dih in zato se na prvi pogled ne razlikujejo od živih. Ta umetna rastlina se dobavlja brez lonca . Vsebuje pa žleb , ki ga lahko postavite res kamor koli.

Lokacija

Zasnovan je za notranjost , primeren je kot dodatek dnevni sobi , študiju in krajem, kjer živa Difenbachia ne bi imela dovolj svetlobe ali redne nege. Zagotovljeno je, da bo vsak prostor osvežil s svojo naravno lepoto. Je zelo pomemben dodatek k vsaki sobi, ki jo napolni s prijetnim udobjem.

Kombinacije

Difenbachia pogosto ne potrebuje spremljevalca. Popolnoma lahko izstopa v prostoru in sama. Je vsestranski in se lepo igra v kombinaciji s skoraj vsakim zelenjem, vendar so zanj primerne tudi cvetoče rastline. Njegova kombinacija s poljubnimi dlani iz naše ponudbe vas bo zelo dobro porezala, lahko pa izberete tudi povezavo s Fikusom ali Draceno . Zagotovo ne boste naredili niti koraka vstran. Če želite doseči bogatejši in gostejši videz, priporočamo nakup vsaj dveh ali več kosov difenbahije. Za Difenbyio je na primer primerna enobarvna strukturirana cvetlična posoda. Vse omenjene izdelke boste našli v naši spletni trgovini.

Parametri

Koda izdelka 20254
Višina 50 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 15 cm
Število vej 9 ks
Material veje plastika
Višina listov 15 cm
Širina listov 10 cm
Število listov 18 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Dolžina trna 8 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!