Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina japonski bršljan 45 cm

Popust
40 %
Originalno
9,50 €
Samo danes
5,69 € z DPH
4,66 € brez DDV
600 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 29. maj
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Euonymus japonicus je vrsta cvetoče rastline iz družine Celastraceae , ki izvira iz Japonske, Koreje in Kitajske. Vedno je zeleni grm ali majhno drevo, ki zraste do višine 2-8 m, z nasprotnimi ovalnimi listi dolžine 3-7 cm s fino nazobčanimi robovi. Cvetovi so neopazni, zelenkasto beli, s premerom 5 mm.

Pojav

Prvotno iz Japonske, Koreje in Kitajske. Radi imajo prepustna, hranljiva in precej vlažna tla na zavetrnih mestih. Po ukoreninjenju dobro prenašajo sušo. Višja očala iz Japonske so idealna za blažje in toplejše položaje. Nižje vrste in sorte s poreklom iz Kitajske so nekoliko bolj odporne. Odporne so na temperaturne padce do -30 ⁰C in cenijo rahlo kisle podlage.

Parametri

Umetna rastlina Japonski bršljan je na zelenem plastičnem steblu, visoko 45 cm . Sestavljen je iz 8 vej, na katerih so temno zeleni listi, ki so obrobljeni z belo barvo. Listi so narejeni iz plastičnega materiala, vendar so na otip videti živi. Njihovo število je 120 kosov. Lonček ni del paketa. Bršljan je zaključen z utornim trnom , zahvaljujoč kateremu lahko rastlino enostavno postavite v cvetlični lonec po vaši izbiri ali v drugo ureditev.

Lokacija

Naša umetna rastlina Japonski bršljan je primerna za vsako sobo v vaši notranjosti . Njegov privlačen videz je prijeten za oko v pisarni ali v restavracijah ali kavarnah. Izstopa na cvetličnem stojalu ali okenski polici . Lepo izbrana lončnica bo tej rastlini dala res očarljiv videz.

Kombinacije

Če se odločite za ustvarjanje kompozicije iz več umetnih rastlin, vam priporočamo, da izberete kombinacijo umetnih rastlin z globljimi lastnostmi, kot so rdeči anturij, roza hortenzija, rdeča ali fiton, ki jih najdete v naši ponudbi. Ne glede na to, ali izberete klasičen cvetlični lonec ali škatlo, bo vsaka izbira dokazala to rastlino.

Parametri

Koda izdelka 20198
Višina 45 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Število vej 8 ks
Material veje plastika
Višina listov 7 cm
Širina listov 3.5 cm
Število listov 120 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Dolžina trna 9 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!