Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Dífenbachia bela 50 cm

Popust
41 %
Originalno
11 €
Samo danes
6,49 € z DPH
5,32 € brez DDV
600 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Difenbachia je zelo privlačna rastlina. Približno dvajset vrst pripada temu rodu. So vključeni v družino Araceae . Dífenbachia ima široke, jasno razmejene liste z izrazitim vzorcem, ki se razlikuje glede na vrsto. Do nedavnega so jih lahko gojili le v tropskih rastlinjakih zbiralcev, vendar z malo znanja in nege lahko danes na voljo sorte gojimo tudi v stanovanju. Sok iz Dífenbachia naj bi bil zelo strupen, zato si morate po ravnanju z rastlino umiti roke. Diphenbachia med rastjo naravno izgubi spodnje liste. Prtljažnik je lahko zelo visok in ga je težko rokovati.

Pojav

Dífenbachie je dom južnoameriških deževnih gozdov. Pri teh zraste do polne lepote in velikosti. Zaradi velikih listov z lepo rumeno teksturo je začel prihajati v deževne gozdove južnoameriških gospodinjstev, od koder se je takoj razširil na druge dele planeta. Ker je zelo prilagodljiv, uspeva brez težav tudi v lokalnih razmerah.

Parametri

Umetna veja bele difenbahije je visoka 50 cm. Njegovo steblo je izdelano iz visoko kakovostnega plastičnega materiala. Na tem steblu je 8 manjših vej, ki so narejene iz istega materiala kot steblo. Podružnica vsebuje tudi 18 listov iz plastike, ki so na otip tako živi, kar pomaga dokončati realističen učinek celotne veje. Listi Dífenbachije so res lepo obarvani. Na robovih so listi temno zeleni, proti sredini naravno postanejo svetlo zeleni, na sredini pa kremasti. S pomočjo stebla lahko preprosto postavite to vejo v cvetlični lonec po vaši izbiri, saj je ta izdelek dobavljen brez notranje obloge ali okrasnega cvetličnega lonca.

Lokacija

Difenbachia je zasnovana za notranjo uporabo, saj ni odporna na ultravijolično sevanje, zato je ne smete izpostavljati neposredni sončni svetlobi. Zaradi svoje velikosti ga je mogoče zelo lepo postaviti na nočno omarico , polico ali celo na mizo . Ena njegovih največjih prednosti je realističen videz, zahvaljujoč čudovitemu senčenju naravnih barv na listih. Zato ga lahko preprosto postavite med žive rastline. S svojo naravno lepoto bo poživil in napolnil prostor s prijetnim počutjem.

Kombinacije

Naša umetna rastlina Difenbachie bo s svojim realističnim videzom in lepo risbo listov popestrila okolje. Ni pa nujno, da je sama in jo lahko dopolnite z drugimi rastlinami vrste Difenbachia, praproti ali različnimi vrstami sukulentov. Tako boste ustvarili resnično lep okras, ki ga lahko postavite res kjerkoli. Lahko pa umetno rastlino Dífenbachia postavite tudi v lep cvetlični lonček, ki se bo popolnoma ujemal z vašo notranjostjo. Priporočamo lahko lonček, kot je siva skleda Beton, ali lonec Rocka. To zasaditev v loncu lahko naredite tudi posebno z okrasnimi kamni ali okrasnimi žetoni, ki jih boste seveda našli tudi v naši ponudbi.

Parametri

Koda izdelka 20246
Višina 50 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 15 cm
Število vej 9 ks
Material veje plastika
Višina listov 19 cm
Širina listov 11 cm
Število listov 18 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena, Bela
Dolžina trna 8 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!