Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Philodendron 45 cm

Popust
40 %
Originalno
9,70 €
Samo danes
5,79 € z DPH
4,75 € brez DDV
600 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Philodendron (rod Philodendron), približno 450 vrst trdnih stebelnih zelišč iz družine Araceae, ki izvirajo iz tropske Amerike . Mnoge vrste začnejo življenje kot trte, nato pa se spremenijo v epifite ( rastline, ki živijo na drugih rastlinah). Ker so mnogi mladi philodendrons prilagojena nizki ravni deževnega gozda , potopljene rastline so zelo priljubljene za domove in pisarne. Večina Philodendronov je velikih plezalcev, ki običajno rastejo navzgor tako, da ostrižene korenine ovijejo okoli debla.

Pojav

Naš glavni lik je rod rastlin, ki izvirajo iz tropov Amerike, zlasti Brazilije, Kolumbije, Venezuele in Gvajane. Mnoge vrste rastejo v gozdovih, pa tudi v močvirjih, rekah in celo na skalnatem terenu. Zanje so značilni grmičevje ali majhna drevesa z zračnimi koreninami, ki jim pomagajo pri plezanju po visokih deblih.

Listi so običajno veliki, celi, lopatasti ali globoko razcepljeni, zeleni ali rjavi, odvisno od vrste in sorte. Cvetno steblo je oblikovano iz aksilarnega lista ali kot končno steblo cvetja in oddaja intenzivno aromo. Cvetovi so razporejeni v valjasto socvetje v loputi (spremenjen list) bele, rdeče ali rumene barve.

Parametri

Naša umetna rastlina Philodendron je visoka 45 cm. Rastlina ima utor, ki ga lahko enostavno postavite kamor koli. To je sobna rastlina. Lonček ni del paketa. Naš Philodendron ima 8 zelenih plastičnih stebel s 70 čudovitimi, naravnimi zelenimi plastičnimi listi, ki jih je težko živeti. Listi so temno zelene barve v naravni barvi, na vrhu šopka pa svetlo zeleni.

Lokacija

Naš umetni filodendron je zasnovan za notranjost . Filodendron lahko postavite praktično kamor koli, zato lahko osvetlite posamezne prostore v hiši, v katerih živa rastlina ne bi preživela. Velika prednost umetnega cvetja je, da vam ne bo treba biti pozoren na primernost pogojev v posameznih prostorih. Tudi v kopalnici , kjer svetlobni pogoji niso povsem idealni in živa roža v tem ne bi uspela, bo naš umetni Philodendron našel svoje mesto. Primeren je tudi kot dodatek dnevni sobi ali delovni sobi. Ta rastlina je ena najbolj priljubljenih rastlin doslej in domači oblikovalci jo z veseljem uporabljajo za dokončanje prostora.

Kombinacije

Philodendron je minimalistična očarljiva rastlina, ki bo izstopala povsod, kamor jo postavite. V kombinaciji z praproti ali Potosovcem boste ustvarili čudovito vzdušje. Nekateri ne marajo klasičnih cvetličnih loncev na stojalih, zato imamo za vas navdih, kako zapolniti prostor z visečimi cvetličnimi lonci. Omenjene rastline lahko razporedite v naše strukturirane lončke, ki visijo s stropa. Vsekakor je to način za izhod iz stereotipa. Vse omenjene izdelke boste našli na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 20186
Višina 45 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 14 cm
Število vej 8 ks
Material veje plastika
Višina listov 10 cm
Širina listov 8 cm
Število listov 70 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!