Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Potosovec 45 cm

Popust
23 %
Originalno
3,50 €
Samo danes
2,69 € z DPH
2,20 € brez DDV
600 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Rod Potosovec vključuje več deset vrst rastlin, ki pripadajo družini Aronidae. Potosovec je ena najpogosteje gojenih sobnih rastlin. Listi lahko zrastejo do 15 cm, so usnjati in imajo obliko srca. Je selitvena ali plezalna trajnica. Potosovec na steblu v pazduhah listov tvori zračne korenine, zlasti v vlažnem okolju. Rad se ovije okoli opore, na katero je pritrjen s pomočjo teh korenin. Potosovec v naravnih razmerah tvori podrast lesnatih rastlin. Oprijema se debla dreves s svojimi zračnimi koreninami in se vzpenja višje nad njimi. Hitro raste in je zelo uspešen. Zanimiva in koristna lastnost te rastline je, da očisti zrak onesnaževal in je še vedno strupena.

Pojav

Potosovec je plezajoča, hitro rastoča rastlina, ki izvira iz Indonezije. Tu jo lahko poznate tudi kot "čuden Janko" ali "čuden Janko". Najdete ga v več delih sveta. Na primer v jugovzhodni Aziji, Indoneziji in na Salomonovih otokih. V tropskih deževnih gozdovih je lepa rastlina, ki rada pleza po drevesih, pogosto do vrtoglavih višin.

Parametri

Naša umetna rastlina Potosovec je visoka 45 cm. Prihaja brez lončka za rože. Iz utorastega stebla se veje na 8 manjših zelenih umetnih stebel, na katerih je približno 70 listov. Listi so narejeni iz visoko kakovostne plastike, so zeleno-rumene barve, živi so na otip in na oko.

Lokacija

Tovarna Potosovec je lahko odličen del sodobnega stanovanja, čeprav je precej kombinirana s tradicionalno notranjostjo. Uporablja se lahko v manjši, a tudi večji notranjosti , v dnevni sobi ali jedilnici. Napolni vsak prazen kotiček v sobi in tako čudovito poživi minimalistično notranjost, ki ji omogoča, da najbolj izstopa. Če imate doma živali, hkrati pa želite imeti Potosovec doma, priporočamo našo umetno različico, saj ima že majhen ugriz Potosovca resnejše posledice za domače živali.

Kombinacije

Idealno je ustvariti skupino rastlin, ki jo sestavlja več privlačnih vrst, kot so Taro, bršljan ali Fiton čebulice. Ker vse te rastline vsebujejo bodičast trn , bo njihova postavitev zelo enostavna in jih lahko uporabite v različnih aranžmajih, okraskih ali lončkih. Za gostejši učinek izberite dve ali več rastlin, rezultat bo neverjeten. Na naši spletni strani boste našli pestro izbiro cvetličnih loncev in omenjenih izdelkov.

Parametri

Koda izdelka 20176
Višina 45 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Dolžina veje 12 cm
Število vej 8 ks
Material veje plastika
Širina listov 8 cm
Dolžina listov 11 cm
Število listov 70 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!