Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Pavinič zelena 45 cm

Popust
40 %
Originalno
9,50 €
Samo danes
5,69 € z DPH
4,66 € brez DDV
600 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Pavinič ali starejša divja trta ali ljudsko divje grozdje (lat. Parthenocissus ) je rod rastlin v družini trt. Pavinič je trajnica plezalka (Liana) z olesenelim stebelnim steblom, ki lahko zraste v dolžino od 5 do 30 m. Je dolgotrajno, hitro rastoče, listavce, odporno proti zmrzali. Listi so dlanasti, izmenični, petkratni z eliptičnimi listi. Jeseni se lepo obarvajo rdeče do vijolično. Cveti poleti, cvetovi so majhni in neopazni, s premerom približno 3 mm. So rumeno-zelene in razporejene v metropolitanskih vrhovih. Plodovi so temno modre jagode, oblikovane v grozdih na rdečih steblih. Niso užitni. Radi pa uživajo v pticah. Gojijo se plezalne vrste in vrste z lepilnimi sesalci.

Pojav

Rastlina prihaja iz vzhodnega dela Severne Amerike. Razširjen je v Severni Ameriki in Vzhodni Aziji. Drugod, npr. v Evropi je posajena le kot okrasna liana. Woody Liana, ki izvira iz Severne Amerike, je pokrivala stene, ograje in vrtne paviljone. Pavinič ni svetlobnih pogojev in bo rastel na soncu, v delni senci in v senci. Prav tako nima posebnih zahtev za tla. Zrasel bo skoraj povsod. Idealna tla so prepustna in hranljiva. Lahko prenese mokra in suha tla. Namakamo samo sveže posajene rastline, da se lahko dobro ukoreninijo.

Parametri

Naša umetna rastlina Pavinič zelena je skupaj s steblom visoka 45 cm. Ima 8 umetnih zelenih vej, na katerih je 70 kosov naravne zelene svetlobe in temnih listov. Listi so umetni, a na otip in na pogled izgledajo živi. Prihaja brez lončka za rože . Vsebuje pa utor za žlebove , zato ga lahko zelo enostavno postavite kamor koli želite.

Lokacija

Umetna rastlina Pavinič je zasnovana za notranjo opremo in je idealen dodatek k vsakemu prostoru v vašem domu ali pisarni. Pavinič je posebno okrasna rastlina, ki jo lahko postavimo na okrasni podstavek, v izložbo ali v kombinaciji z več rastlinami v lepo dekorativno posodo za mizo.

Kombinacija

Vnesite nekaj zelenega v svojo notranjost s to umetno rastlino, ki izgleda živo. Pavinic lahko kombiniramo z več rastlinami iz naše ponudbe. Je pa zanimiva kombinacija Paviniča in Brečtana. Zahvaljujoč utornemu žlebu ga je mogoče kombinirati v različne aranžmaje ali okraske.

Ponujamo tudi različne vrste okrasnih cvetličnih loncev v različnih barvah. Njihovo lokacijo in izbiro bomo prepustili vaši domišljiji.

Parametri

Koda izdelka 20188
Višina 45 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Dolžina veje 30 cm
Število vej 8 ks
Material veje plastika
Višina listov 10 cm
Širina listov 8 cm
Število listov 70 ks
Listni material plastika
Barva debla / stebla
Barva veje zelena
Barva listov zelena

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!