Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Bostonska praprot 55 cm

Popust
40 %
Originalno
23 €
Samo danes
13,90 € z DPH
11,39 € brez DDV
500 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Praprot je vrsta rastline s podzemljem, iz katerega rastejo dolgi izbruhi. Ima svetlo zelene liste, eno- ali dvojno pernate. Nekateri zrastejo v dolžino več kot en meter. Na spodnji strani so gomile spore. Prikazuje barvo cvetnih listov, ki takoj zbledijo. Prav tako ne prenaša prepiha in nenadnih temperaturnih sprememb, npr. pri prezračevanju. Zelo rada ima vlažen zrak. Vendar ne prenaša vlage od zgoraj.

Pojav

Njegov dom so tropske regije Južne Amerike.

Gojenje teh rastlin je bilo priljubljeno že v 18. stoletju v Angliji, kjer je bilo ustanovljenih več velikih zasebnih zbirk in specializiranih hortikultur. Organizirane so bile celo odprave za odkrivanje novih in privlačnejših vrst. Priljubljenost praproti se je ohranila do danes. Njihovi zanimivi listi se uporabljajo v sodobnem oblikovanju vrtov.

Parametri

Naša umetna praprot ima zelene liste dolžine 55 cm, ki so narejeni iz plastike. Steblo je tudi iz plastike. Rastlina je na dotik videti živa in je namenjena za notranjost. Lonček ni del paketa.

Lokacija

Čeprav praproti ne cvetijo, lahko zagotovo navdušijo z obliko listov, barvo in celostnim videzom. Umetna praprot Boston bo lepo izstopala v sodobni notranjosti in bo pripomogla, da bo dom postal zelo naraven. Popestrila bo prostor v vaši kopalnici. Je primerna rastlina za viseče lonce, lahko pa jo postavimo tudi v klasičen stojalec. V ponudbi boste našli tudi pestro izbiro različnih čudovitih cvetličnih lončkov.

Kombinacije

Ali hrepenite po osvežilnem in skrivnostnem gozdnem vzdušju, ki se bo širilo po vašem stanovanju, pa ne veste, kako to doseči? Priporočamo kombinacijo praproti s snopi trave, ki jih boste v naši e-trgovini našli v različnih barvah in višinah. Izbira je vaša

Parametri

Koda izdelka 20103
Višina 45 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Število vej 5 ks
Višina listov 30 cm
Širina listov 8 cm
Listni material plastika
Število brstov 5 ks
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Barva brstov rumena
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!