Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetni pegasti Potosovec 45 cm

Popust
40 %
Originalno
9,80 €
Samo danes
5,89 € z DPH
4,83 € brez DDV
20075 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Potosovce spadajo v rod rastlin iz družine Araceae. Ta rod vključuje približno 20 vrst mogočne trte, razširjene v tropski Aziji in Avstraliji. Mlade oblike Potosova gojijo kot sobne rastline, pogosto imenovane Scindapsus. Potosovce so masivne liane z lesenimi, razvejanimi stebli, začinjenimi v tleh. Listi so izmenični, dvoredni, z dolgimi peclji, s celovitim ali pernatim rezilom. Izjemoma je rezilo fino perforirano na površini vzdolž osrednjega rebra. Žile so pernate.

Pojav

Rod Potosovcove vključuje 20 vrst. Razširjen je od severovzhodne Indije do japonskih otokov Ryukyu, Avstralije in pacifiških otokov. Pojavlja se tudi na Šrilanki. Največje območje širjenja je opažen Potosovec. Potosovce rastejo v vlažnih tropskih deževnih gozdovih, kjer rastejo kot plezajoče plezalne rastline na drevesih ali skalah.

Parametri

Umetna veja Potosovec je visoka 45 cm. Njegovo steblo je izdelano iz visoko kakovostnega plastičnega materiala. Na tem steblu je 7 manjših vej, ki so narejene iz istega materiala kot steblo. Podružnica vsebuje tudi 70 listov iz plastike, ki so na otip tako živi, kar pomaga dokončati realističen učinek celotne veje. Listi Potosovca so res lepo obarvani. Listi so temno zeleni, lisasti in te lise so svetlo zelene. S pomočjo žlebastega stebla lahko preprosto postavite to vejo v cvetlični lonec po vaši izbiri.

Lokacija

Potosovec je rastlina, namenjena za notranjo uporabo . S svojim realističnim videzom lahko naš Potosovec prijetno poživi vaše gospodinjstvo ali katero koli drugo okolje, v katerega se odločite postaviti to rastlino. Prav tako se vam ni treba bati postaviti poleg druge rastline ali rože. Za gostejši videz priporočamo, da povežete več kosov vej tega Potosovca.

Kombinacije

Čeprav se morda ne zdi tako, Potosovec zelo lepo dopolnjuje Difenbachiami, pošast ali Kalady. Zagotovo pa ne boste sprejeli slabe odločitve, če ta Potosovec združite s cvetjem, kot je Orhideja . Na naši spletni strani boste našli tudi pestro izbiro okrasnih cvetličnih loncev. Potosovcu bi radi priporočili beli lonček za rože, vsekakor pa se ne boste zmotili, če izberete na primer cvetlični lonec s konkretnim motivom ali celo večbarvnim. V naši ponudbi lahko izberete tudi okrasne žetone ali kamenčke in z njihovo pomočjo popolno aranžma lepo okrasite.

Parametri

Koda izdelka 20196
Višina 45 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Dolžina veje 13 cm
Število vej 8 ks
Material veje plastika
Širina listov 8 cm
Dolžina listov 10 cm
Število listov 70 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!