Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina praproti 70 cm

Popust
40 %
Originalno
58 €
Samo danes
34,90 € z DPH
28,61 € brez DDV
37 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

So necvetoče rastline. Praproti so zelo stara skupina, so vaskularne vrste zelenja, kopenske rastline s trdimi lesnatimi tkivi, ki tvorijo "cevi", ki se uporabljajo za prevod vode in mineralov. Praprot je vrsta rastline s podzemljem, iz katere zrastejo dolgi alarmi. Razmnožujejo se s sporami, nimajo ne semen ne cvetov, od drugih trosovnic, kot je mah, pa se razlikujejo po tem, da imajo prave korenine, stebla in zapletene liste. Praktično so izključno rastline senčnih habitatov in globoka senca jim ne predstavlja težav. Na splošno imajo raje bolj vlažna območja z vsebnostjo surovega humusa v tleh.

Pojav

Zgodovina praproti se je začela v dobi dinozavrov - pred 400 milijoni let. V toplem in vlažnem podnebju tropskih gozdov so na Zemlji prevladovale praproti. Nekatere vrste so dosegle višino 30 m. Sčasoma so se podnebne razmere močno spremenile. Koliko naravnih nesreč se je moralo zgoditi, da so velikani, kot so dinozavri in drevesne praproti, izginili. Gojenje teh rastlin je bilo že v 18. stoletju priljubljeno v Angliji, kjer je bilo ustanovljenih več velikih zasebnih zbirk in specializiranih vrtnarij.

Parametri

Naša umetna praprot je visoka 70 cm , vključno z osnovnim plastičnim loncem , katerega premer je 15,24 cm . Sestavljen je iz 3 plastičnih debla, ki so v osnovnem cvetličnem loncu in katerih površina je prekrita z imitacijo mahu. Ima 34 kosov plastičnih zelenih listov, ki so na otip videti živi.

Lokacija

Ali hrepenite po osvežujočem in skrivnostnem gozdnem vzdušju, ki se bo razširilo po vašem stanovanju, pa ne veste, kako to doseči? Idealna rešitev so očarljive praproti - sobne rastline s fascinantnimi listi, ki bodo vaš dom oblekle v najlepše odtenke zelene. Naša praprot je namenjena notranjosti . Zaradi svoje višine bo postavitev zelo enostavna. Njegova lepota bo popestrila vaš dom , pisarno , pa tudi poslovne prostore - skratka primeren je povsod, kjer ni dovolj svetlobe za živo rastlino.

Kombinacije

Priporočamo kombiniranje praproti z Zamioculcasom , izstopala pa bo tudi v družbi cvetočih rastlin, kot sta Anturia ali Lopatkovec . Praprot je v osnovnem plastičnem loncu. Lepoti in eleganci bo popestril okrasni lonec, ki ga lahko izbirate med našo široko ponudbo, ki jo najdete na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 20054
Višina 70 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 13 cm
Premer vložka 16 cm
Število stebel / stebel 3 ks
Material stebla / stebla plastika
Število vej 15 ks
Višina listov 28 cm
Širina listov 7 cm
Število listov 34 ks
Listni material plastika
Število brstov 13 ks
Barva debla / stebla zelena
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Barva brstov rumena
Višina debla / stebla 20 cm
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!