Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina praproti 100 cm

Popust
11 %
Originalno
63 €
Samo danes
55,90 € z DPH
45,82 € brez DDV
30 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov ponedeljek, 2. oktober
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Drevesne praproti so praproti, ki rastejo s deblom in listi, ki se dvigajo nad tlemi. Večina drevesnih praproti je članov družin Dicksoniaceae , Metaxyaceae in Cibotiaceae ali Cyatheales. Ta vrsta je tretja skupina praproti, za katero je znano, da je oblikovala drevesne oblike. Druga dva sta Marattiales eusporangiate, iz katerega se je razvil že izumrli Psaronius, in serija Polypodiales, ki vključuje tudi izumrli rod Tempskya. Poleg teh rodov velja, da so številne praproti v drugih skupinah drevesne praproti, na primer več praproti iz družine Osmundaceae, ki imajo lahko kratka debla pod metrom, zlasti praproti iz rodu Cibotium, ki lahko zrastejo do višine 10 metrov . Kot drevesne praproti lahko štejemo tudi vrste praproti s kratkimi sevi v rodovih Blechnum, Calochleana, Cnemedaria, Culcita, Cystodium, Leptopteris, Lophosoria, Sadleria, Thyrsopteris in Todea.

Pojav

Drevesne praproti rastejo v tropskih in subtropskih območjih po vsem svetu, predvsem v deževnih gozdovih, Avstraliji in na Novi Zelandiji. Kot vse praproti se drevesne praproti razmnožujejo s sporami, ki nastanejo na spodnji strani listov.

Parametri

Naša praprotna palma je visoka 100 cm , skupaj z lončkom za rože. Sestavljen je iz 1 debla, ki je narejeno v kombinaciji naravnega lesa in zelenih plastičnih stebel. Brskanje se začne tudi na začetku prtljažnika. Listi so narejeni iz plastičnega materiala, ki je živ na otip in jih je v številu 10 kosov. Je popolna replika žive različice te palme. Ta dlan je na voljo v okrasnem vložku s premerom 18 cm, skupaj z umetno podlago, ki je prekrita z imitacijo mahu.

Lokacija

Naša praprotna palma bo zelo lepo napolnila vaše odprte in svetle sobe. Zaradi svojega realističnega videza bo čudovit okras vašega doma ali pisarne in pozabili boste, da je ta palma pravzaprav umetna. Lepo izstopa na podstavkih, v dnevnih in jedilnicah , vedno v najbolj reprezentativnih delih stanovanja ali hiše . Naše palmske praproti vam bodo zagotovo prinesle eksotiko neposredno v dom.

Kombinacije

Naše palmske praproti se zelo dobro kombinirajo z drugimi vrstami dlani, pa tudi z različnimi cikadami , vendar so zanj primerne tudi manjše praproti. Če se bojite, da v sobo poleg te palme ne boste mogli postaviti nobene od cvetočih rastlin, potem se res motite. Zelo lepo se dopolnjuje z orhidejami ali guzmanijo . Ta palma odlično dopolnjuje tudi naše plastične cvetlične lončke RATO z vzorcem ratana svetlejše, a tudi temne barve. Najdete jih v naši ponudbi. Zasaditev v cvetlični lonec lahko naredite tudi posebno, tako da na površino substrata položite lesene sekance, velik izbor katerih boste našli tudi na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 20019
Višina 100 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 13 cm
Premer vložka 17.9 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 33 cm
Višina listov 50 cm
Širina listov 20 cm
Število listov 10 ks
Listni material plastika
Število brstov 9 ks
Barva debla / stebla zelena
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Barva brstov zelena
Višina debla / stebla 10 cm
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!