Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna palma Areca 120 cm

Popust
40 %
Originalno
92 €
Samo danes
54,90 € z DPH
45 € brez DDV
10 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 29. maj
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Palma areka je vitka in zraste do višine do 25 metrov . Deblo je premera 20-30 cm. Listi so pernati, široki do 10 cm, dolgi 1,5 do 2 metra. Palma Areca se goji kot kmetijska rastlina na rahlih tleh na vlažnih območjih. Ta palma se običajno napačno imenuje betelovo drevo, ker so njeni sadni orehi areca zaviti v list betela in prežvečeni zaradi njihovih psihoaktivnih učinkov. Zdravilna učinkovina je akaloid in rekolin , ki delujeta na nikotinske in muskarinske acetilholinske receptorje. Za sproščanje alkaloida je potrebna reakcija s slino in kalcijevim hidroksidom. Preveliko odmerjanje lahko povzroči omotico in drisko , dolgotrajna uporaba vodi do bolezni dlesni in zob .

Pojav

Areca je rod 51 vrst palm iz v družini Arecaceae , ki se nahajajo v vlažnih tropskih gozdovih od otokov Filipinih , Maleziji in Indiji , skozi jugovzhodni Aziji v Malezijo . Splošno ime Areca izhaja iz imena, ki se lokalno uporablja v Indiji .

Parametri

Naša palma Areca je visoka 120 cm. Ta umetna dlan je na voljo v osnovni plastični lončnici s premerom 12,7 cm . Površino umetnega substrata dopolnjuje imitacija mahu. Umetna palma Areca ima 5 stebel, ki so izdelana iz kakovostne plastike in so na dnu dopolnjena z naravnim lesom. So zelo realno obdelani. Naravni zeleni listi so narejeni iz plastike in imajo 21 kosov, od katerih je vsak videti živ. Veje z listi so izmenično temno zelene in svetlo zelene za še bolj naraven celoten učinek. Ta palma Areca je primerna za notranjost, lahko pa jo postavite tudi na prostem, vendar le na mestih, zaščitenih pred vetrom ali neposredno sončno svetlobo.

Lokacija

Če želite v svoj dom vnesti tropsko vzdušje, potem vsekakor ne smete zamuditi naše palme Areca. Odlično bo videti kjerkoli v vaši hiši , pisarni , je tudi odlična dekoracija za nakupovalna središča ali kavarne . Poživila bo vsak prostor in mu dala resnično neponovljivo eleganco. Tropska palma Areca je lep dekorativni dodatek za vsak dom. Zagotovljeno bo osvežilo in izboljšalo vašo notranjost do neprepoznavnosti.

Kombinacije

Našo palmo Areca lahko kombiniramo z drugimi vrstami palm iz naše ponudbe. Primerna je tudi kombinacija z listnimi rastlinami, kot so Difenbachia , Monstera ali Allocasia . Njegova lepota izstopa v enobarvni cvetlični lončki, ki jo lahko okusno dopolnite z belim okrasnim gramozom. Vse omenjene izdelke boste našli na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 20007
Višina 120 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 10 cm
Premer vložka 12.8 cm
Število stebel / stebel 5 ks
Material stebla / stebla plastika, les
Višina veje 30 cm
Število vej 21 ks
Material veje plastika
Višina listov 11.5 cm
Širina listov 1 cm
Listni material plastika
Barva debla / stebla zelena, rjav
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Višina debla / stebla 30 cm
UV zaščita ne
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!