Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetno drevo banan 160 cm

Popust
39 %
Originalno
130 €
Samo danes
79,90 € z DPH
65,49 € brez DDV
1 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Banana je rod zelišč iz družine Banaceae (Musaceae). Vključuje tako le nekaj deset centimetrov pritlikave vrste kot predstavnike višjih zelišč (do 16 metrov). Sadje banan, banane so zaželena dobrina, za katero so bili člani družine Musa gojeni in različno vzrejeni. Poleg znanih mehkih in sladkih sort banan so za kuhanje še sorodne škrobne banane. V naravi se listi trgajo, kar povzroča veter. Niso le lepe in očarljive, ampak imajo tudi svojo uporabno vrednost. Uporabljajo se v obliki plošče ali ovojnega papirja.

Pojav

Banane so bile prvič omenjene v budističnih besedilih leta 600 pr. Prvi pravi sadovnjak banan so na Kitajskem opisali okoli leta 200. Okoli leta 650 so islamski osvajalci uvažali banane v Palestino. Arabski kupci so nato razširili banane po večini Afrike. Leta 1502 so portugalski kolonisti zgradili prve sadovnjake banan na Karibih in v Srednji Ameriki.

Parametri

Naše umetno drevo banane je visoko 155 cm, vključno s cvetličnim lončkom. Dobava se v osnovnem umetnem plastičnem lončku, ki je visok 14 cm in premer 17,5 cm. Sama rastlina je približno 141 cm. Sestavljen je iz 3 sevov in listanje se začne na približno 35 cm višine. Kovi so narejeni iz zelene plastike. Na drevesu je 10 zelenih plastičnih vej in 10 odlično izdelanih zelenih tekstilnih listov.

Lokacija

V svojo notranjost vnesite malo zelene barve s tem umetnim drevesom banan, ki izgleda živo. Drevo banane je visoko 155 cm in je popoln način, da poživite notranjost vašega doma ali pisarne. Rastlina s popolnimi detajli, zaradi katerih je videti resnična in nikoli ne propade. Narejen je za tiste, ki želijo imeti zelenje v gospodinjstvu, pa nimajo dovolj časa za nego.

Kombinacije

Bananovo drevo je eksotično drevo, ki ne potrebuje spremljevalca in lahko izstopa kot pasijans. Če pa ga želimo kombinirati z drugimi rastlinami, je vsestransko uporaben. Priporočamo, da ga kombinirate z različnimi različicami družine Araceae, kot so: Anthurium, Allocasia ali Kala, s katerimi ustvari popolnoma harmonično notranjost.

Priporočamo, da ga namestite v okrasni lonec, ki ga lahko naročite v naši e-trgovini.

Parametri

Koda izdelka 20259
Višina 160 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 14 cm
Premer vložka 17.5 cm
Število stebel / stebel 3 ks
Material stebla / stebla plastika
Število listov 10 ks
Listni material tekstila
Barva debla / stebla zelena
Barva veje zelena
Barva listov zelena

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!