Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna tropska palma 160 cm

Popust
13 %
Originalno
110 €
Samo danes
95,90 € z DPH
78,61 € brez DDV
24 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov petek, 1. december
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Rastline tega roda vključujejo palme s tankim deblom, običajno več debla z obročastimi brazgotinami na njih. Listi rastlin so navpični, svetlo zeleni, listi so suličasti, grebenasti, razrezani, različnih velikosti. Največ palm, ki se lahko prilagodijo razmeram v zaprtih prostorih, izvira iz mokrih tropov. Pri gojenju bi jim morali zato poskušati ustvariti približno enake pogoje, kot so jih imeli v naravi.

Pojav

Palme so značilne rastline tropskih in subtropskih območij, raste le nekaj vrst palm

toplejša območja zmernega pasu. Palme so zelo raznolike in naseljujejo skoraj vse vrste habitatov od deževnih gozdov do puščav. So med najbolj znanimi in najbolj razširjenimi družinami rastlin. Razširjen je v Aziji na območjih od severovzhodne Indije in Kitajske do severne Tajske.

Parametri

Naša umetna tropska palma je popolna imitacija žive rastline. Njegova višina je 160 cm, vključno z osnovnim plastičnim cvetličnim loncem s premerom 15,24 cm . Površina umetnega substrata je prekrita z imitacijo mahu.

Število zelenih plastičnih stebel je 5 kosov, na katerih je 15 lepih listov, ki so živi na otip. Njeni popolnosti manjka le okrasni cvetlični lonček, ki ga lahko skupaj s kamenjem za sajenje izberete v naši ponudbi.

Lokacija

Zahvaljujoč umetni tropski palmi lahko kos zelenja vnesete v temne kotičke notranjosti ali v zelo vlažno okolje bazenov in kopalnic . Namestitev v hišo ali stanovanje bo v hipu vaš dom spremenila v oazo miru . Primeren je za uporabo v zaprtih prostorih, kot so nakupovalni centri , hoteli in restavracije . Umetna rastlina z zelo realističnim videzom bo naredila vsako notranjost prijetnejšo, pa naj bo to pisarna, jedilnica ali sejna soba. Lahko ga postavite kamor koli, ne da bi pri tem upoštevali razsvetljavo in pogoje delovanja ali temperature.

Kombinacija

Dlan lahko kombinirate z drugo palmo ali eksotično rastlino. Prinesla bo harmonijo, ki ustreza vašim estetskim in praktičnim merilom . Umetne tropske palme priporočamo za kombinacijo fikusov, datljevih in oljčnih dreves. V svojem domu ali na delovnem mestu boste ustvarili navdihujoče zeleno okolje, ki bo postalo del vašega življenjskega sloga. Z njihovo pomočjo je enostavno poudariti prednosti prostora ali, nasprotno, prikriti pomanjkljivosti, razdeliti sobo na cone in ustvariti edinstveno vzdušje.

Parametri

Koda izdelka 20006
Višina 160 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 12 cm
Premer vložka 15 cm
Število stebel / stebel 5 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 19 cm
Višina listov 45 cm
Širina listov 30 cm
Število listov 15 ks
Listni material plastika
Barva debla / stebla zelena
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Višina debla / stebla 75 cm
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!