Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna banana 150 cm

Popust
39 %
Originalno
120 €
Samo danes
72,90 € z DPH
59,75 € brez DDV
34 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 24. april
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Bananovo drevo je rod zelišč iz družine ananasov B. Vključuje tako pritlikave vrste, majhne le nekaj deset centimetrov, kot predstavnike višjih zelišč (do 16 metrov). Sadeži banan , banane so zaželena dobrina, za katero so gojili in različno gojili predstavnike družine Musa. Poleg dobro znanih mehkih in sladkih sort banan obstajajo tudi sorodne škrobnate banane za kuhanje.

Pojav

Prvi pravi nasad banan je bil opisan na Kitajskem okoli leta 200. Okoli leta 650 so islamski osvajalci uvozili banane v Palestino. Arabski kupci so nato razširili banane po večini Afrike.

Leta 1502 so portugalski kolonisti zgradili prve nasade banan na Karibih in v Srednji Ameriki.

Parametri

Naše umetno drevo banana je skupaj s cvetličnim loncem visoko 150 cm. Na voljo je v osnovnem plastičnem loncu, katerega premer je 17,78 cm, površina pa je prekrita z imitacijo mahu. Na štirih plastičnih steblih je skupaj 16 čudovitih zelenih listov, ki so narejeni iz plastike, a so na otip tako živi. Listi so v dveh odtenkih naravne zelene barve, da dosežejo še bolj naraven učinek.

Lokacija

Naše lepo umetno drevo je idealen dodatek vašemu domu ali pisarni . Primeren je povsod, kjer želite imeti malo zelenja in kjer razmere niso primerne za žive rastline, bodisi zaradi pomanjkanja svetlobe ali nege zanje. Ko izberete pravo mesto, bo njegova višina prinesla trope neposredno v vašo sobo. Ustrezala bo skoraj vsakemu slogu notranjosti.

Je enostaven za uporabo in zagotavlja dolgo življenjsko dobo - vse brez vzdrževanja.

Kombinacije

Drevo banane je eksotično drevo, ki ne potrebuje spremljevalca. Če pa ga želimo združiti z drugimi rastlinami, je vsestranski.

Priporočljivo je, da združite različne različice družine Araceae , kot so: Anthurium, alokázie ali Kala, s katerimi ustvarite popolnoma harmonično notranjost.

Priporočamo, da ga postavite v okrasno cvetlično posodo, ki jo lahko naročite tudi ločeno pri nas.

Parametri

Koda izdelka 20067
Višina 150 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 15 cm
Premer vložka 17.9 cm
Število stebel / stebel 4 ks
Material stebla / stebla plastika
Število vej 16 ks
Višina listov 40 cm
Širina listov 10 cm
Število listov 16 ks
Listni material plastika
Barva debla / stebla rjav, zelena
Barva veje zelena
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!