Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna vrba 120 cm

Popust
12 %
Originalno
67 €
Samo danes
58,90 € z DPH
48,28 € brez DDV
9 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov ponedeljek, 6. februar
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Vrba je rod rastlin iz družine Willow. Vrbe so listopadna, dvodomna drevesa, grmičevje in majhno grmičevje z masivnim, precej površno položenim koreninskim sistemom. Lahko rastejo pokonci ali plazeče, njihove veje so pokončne ali previsne. Drevesne oblike so pogosto večstebelne, hitro rastoče, vendar njihov mehak porozen les kmalu propada, zato so starejša debla pogosto votla in se zlahka zlomijo. Brsti imajo običajno eno lestvico, redko dve. Izjemoma so tudi pozdravni listi preprosti in trdni. Robovi vrbe so razporejeni v jagnječje socvetje, pogovorno imenovano blato, baburky ali lutke.

Vrba je drevo, značilno za nižine, tudi v zmernih hribih. Ima več kot 400 vrst. Rastlina je odporna in precej odporna na manj ugodne razmere. Za hitro rast potrebuje predvsem veliko vlage in veliko svetlobe. Lahko ga gojite tudi v delni senci, vendar ne bo tako bogato olistano. Ne prenese suše, še posebej, če traja dlje.

Pojav

Kraj izvora tega rodu je verjetno v gorah vzhodne Azije. Vrbe rastejo skoraj po vsem svetu, s poudarkom na največji razširjenosti na Kitajskem, v Sibiriji in na sosednjih gorskih območjih, v zmernem do hladnem pasu Evrope in Severne Amerike. Pojavljajo se tudi na Japonskem, več vrst tudi v Srednji in Južni Ameriki, Afriki in na Bližnjem vzhodu.

Vrbe običajno rastejo blizu vode, v poplavnih gozdovih, na mokrih travnikih, v šotnih barjih ali ob vodotokih.

Parametri

Naša umetna vrba, vključno z lončkom, je visoka 120 cm . Na voljo je v osnovni plastični lončnici s premerom 17,78 cm , na površini umetnega substrata, prekritega z imitacijo mahu. Na enem umetnem deblu je pribl. 180 naravnih zelenih podolgovatih listov, narejenih iz kakovostne plastike, a na otip in na oko so kot pravi.

Lokacija

Če želite imeti doma malo narave, vendar zanjo nimate ustreznih pogojev, je naše umetno drevo Vrba pravo za vas. Vrba je namenjena notranjosti . Uporabljamo ga lahko v dnevnih sobah , jedilnicah in dvoranah ali v zimskih vrtovih - skratka povsod, kjer ni mogoče skrbeti za žive rastline. Ne potrebuje vaše nege, a vedno ostane lepa in sveža.

Kombinacije

Je vsestranski v kombinaciji s katerim koli zelenjem, s katerim ustvarja popolnoma harmonično notranjost. Vrba deluje zelo naravno v visokih in nizkih okrasnih lončkih.

Priporočene okrasne cvetlične lončke lahko pri nas naročite ločeno. Pri nas je možno naročiti tudi polnilni dekorativni material, na primer lesne sekance, gline ali okrasne kamne v različnih barvah.

Parametri

Koda izdelka 20076
Višina 120 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Premer 20 cm
Višina vstavka 14 cm
Premer vložka 17.8 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Dolžina listov 10 cm
Število listov 180 ks
Listni material plastika
Barva debla / stebla rjav
Barva listov zelena
Višina debla / stebla 40 cm
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!